Färskt bröd och silversmycke

Vilken bra början på dagen.

Medan jag sitter och skriver inlägget om att det är dags för frukost hör jag hur det låter i ytterdörren. Förstår att det är svärmor som kommer med morgontidningen (som hon brukar) men när jag går dit var det även ett rykande färskt nybakat bröd. Tillsammans med ett Grattis På Namnsdagen. Jättegott var det. Med soltorkade tomater och oliver i. Tack så väldigt! 🙂 Mums…

Sen får jag även ett mail. I det står det att jag har vunnit ett namnsmycke i äkta silver hos  Nillisen. Tjoho vad glad jag blev. Jag som satt och kikade bland hennes smycken så sent som igår och tänkte att jag kanske borde beställa ett innan semestern.

namnsycke

(bilden har jag helt fräckt lånat av Nillisen - hoppas det är Ok?) 

1 kommentar

  1. Gunilla -nillisen

    Klart det är okej o ta bilden!! Apselut! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑