Favorit i repris

Vilken bra torsdag vi fick.

Lite lagom skönt på förmiddagen. (Ok. Jag gillar inte lagom. Jag vill ha tokvarmt!!) Min fot fixar ännu inte prommis, så jag och Sextonåringen körde en svettig tabata. (Maken har för tillfället en bråkig rygg så han valde promenad.)

Lunch på altanen i härliga 21 grader. Och sen låg jag och jäste i solen i min ”nya” sköna saccosäck. Fast när tidningen tog slut hamnade jag i jobb med trimmern. Och det funkade för foten.

Efter fyra tog molnen över. Så jag och maken gjorde en Kalixsväng. Körde hem ett gäng pellisar till balkongen och lite annat småjox som hamnat i Lilla Gula under sommaren. Köpte även på mig ett träningsgummiband. Nu ska jag sy ihop ett bra tabatapass med det också så får de mina byta ut hantlarna emellanåt.

Tillbaka i Lilla Gula vattnade vi och sen blev det favorit i repris: italiensk pastasallad med mozzarella.

Alltså. Helt magiskt gott. Och nu addade vi chili, avocado och sockerärtor.

Siktar på avsluta i soffan. Min fot känner av balansträningen i slänten så det passar nog fint. En film eller lite serie. Och så ska vi ladda för morgondagens bröllopsdag!

Semestervädret: växlande molnighet med mest sol fram till fyra på eftermiddagen. 21 som varmast. Betyg: 3

1 kommentar

  1. Therese

    Så mysigt ni har på andra semestern! Och så hoppas jag att ni fick en fin bröllopsdag ❤️ Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑