Festen i bilder

Varsågoda:  Här kommer en bildkavalkad över Halloweenfesten i Lördags. En lyckad sådan.


På sista bilden är dom på väg att gå Bus eller Godis – och dom fick ihop mycket gotta! Tur jag aldrig satte fram nåt av det vi köpt.  Dom försåg sig  med godis alldeles tillräckligt själva

 

Summering av festen:

KANONBRA.

Bus tyckte refelxjakten var bäst. Jag var mest glad över att allt flöt så bra som det gjorde. Var rädd för ösregn och förstörda zombies och utebliven hamburger-grillning. Och det regnade – lite.  Zombierna klarade sig och maken grillade under carporten. Och ungarna hade hur kul som helst.

Och Bloody Mary var helt svettig när festen sedan var slut.

(Lovar även en porträttbild på ovannämda spegelspöke inom kort)

 

6 kommentarer

 1. soffie

  hua vilka läskisar..himla kul med sånt party:)

 2. Matts Jansson

  👿 Otroligt bra ide med Zombie jakten .Reflexerna ska jag ta efter,
  vi fick 100 tennisbollar av en förenig som jag tog hem , jag tömde säcken framför våra två hundar och dom blev helt galna , SÅ MYCKET BOLLAR !
  till halloween så blev det kasta boll på springande föräldrar, 12 barn skulle träffa oss när vi spran mellan uthuset och tallen , superkul, dom skrattade så det vart svårt gatt träffa.

 3. Åsa L

  Men vilket jobb med zombiebilderna för att sedan skjutas sönder men jag vet känslan av att man skapat den perfekta stämningen till barnens fest – den är obeskrivbar. Får så mycket idéer av att läsa din blogg och uppskattar att du verkligen lägger ner tid på att presentera det snyggt och intressant. Villken härlig kväll!!

  Svar: Ja förvisso. Men dom tog inte mer än en timme att måla och så lite limmande och klippande på det. Så så hemskt är det inte.

  Att jag ”lägger ned tid på att presentera det snyggt och intressant” är egentligen inte sant. Jag gör ju sidorna till nästa fotobok – förminskar och komprimerar och lägger ut. Så för att lägga det på bloggen åtgår en minut, typ. jobbet är ju redan gjort eftersom bilderna ska framkallas/tryckas sedan.

 4. Åsa

  Jisses alltså!
  Alla ungar borde få ha en mamma som dej!! 😛

  Svar: Haha.. det är därför jag bara vill ha en! så jag vet att jag orkar engagera mig till 100%

 5. ☆ Cia

  Åhhh vilken bra fest!!! Jag gillade också reflexjakten! Bra idé!!!

 6. Therese

  Wooow vilke nfest, där hade ajg gärna varit med!!! ;-D Men tar med mig inspirationen med att hänga upp masker till nästa års firande, den idén gillade jag skarpt! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑