Filthus

samlingshus

Kolla vilket gulligt hus!

Detta är ett nybörjat litet pyssel (nåja, inte så litet) som ska bli till jobbet. Ett filthus som ska användas vid samlingen. Huset föreställer självklart förskolan.. eller avdelningen då… Polstjärnan (därav stjärnan ovanför dörren – det är  alltså inte nån avbild av nåt kommunistläger jag håller på med)

Bakom fönstrena är det fickor där glasspinnarna (som syns på bilden) ska stoppas ned. Varje glasspinne ska först förses med bilder på alla barn på avdelningen.

Innan allt är färdigt ska hela tavlan även innehålla en stor pösig soffa – där man sätter pinnarna med barnen som är lediga, och en säng – där man sätter dom som är sjuka.

Men det är en bit kvar innan jag är färdig med allt det!

4 kommentarer

 1. Sanna

  Vilken rolig idé – blir verkligen fint.
  På barnens förskola så har de även bilder på barnens hem och där det står vilka som bor där. Det tycker jag var jätteroligt att kika på. Varje barn, om de vill, får sätta upp en familjetavla också. Min syster (kraaam på bloggen) hjälpte mig med mina och de blev superfina.

  Hur är vädret hos er? Visst var det norråt…..Umeå, eller något sådant som du bor? Här i Timrå/Sundsvall ser det ut att bli en fin höstdag.
  Några planer inför lördagen?
  Själv ska vi till skogs på barnkalas – superroligt – jag älskar att vara utomhus och sitta vid en eld och grilla. Ska ta lite kort idag också så de hamnar förmodligen på bloggen.
  Ha det så gott Linda.
  Kram!

 2. evans

  Vad fint! Sånt får vi aldrig pyssla med på mitt jobb… 😕

 3. Petra

  Du är återigen, otrolig, kan man säga det för ofta, flytta hit till mina ungars dagis… Snälllaaaaaa 😆 // Sol

 4. Cia

  Jag har bara en fråga… Hur i hela friden hinner du med allt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑