Finfrämmande från huvudstaden

Här har det varit bloggfritt hela helgen. Och det beror inte på att jag inte haft nåt att blogga om – utan att vi haft äkta storfrämmande från huvudstaden. Ingen mindre än min bloggkompis och tillika admin: Cia och Hennes M

Det var så jätteroligt att dom tog sig 100 mil  norrut bara för att hälsa på oss och Lilla Gula Huset.

Helgen blev lugn – men enligt oss – JÄTTETREVLIG. Dessa två är helt enkelt superenkla att umgås med.

Dom dök upp på fredag vid lunchtid (och förärade mig med lite lämpligt höstpyssel – Cupcaces recept, formar och dekorationer)  och jag hoppade över maten på jobbet för att kunna gå ut och käka lunch tillsammans. Sedan hann vi upp till lägenheten i ett par timmar innan Maken kom från jobbet. Då packade vi bilen, åkte mot Lilla Gula – där bus och svärmor redan befann sig – men vi mellanlandade hos mina föräldrar för att hämta färskpotatis och nyplockade hallon. (tack mamma! dom var perfekta!)

Till middag gluffsade vi i oss vår variant på Paella  och till efterrätt blev det hallonmousse (fuskgjord sådan) med färska hallon och hallonchoklad…Mycket mer hände inte… tiden liksom bara pratades bort…

lördag åkte vi hemöver fram och åter, bara för att gå och ta en lättare lunch samt bowla lite. Alla var precis lika ojämna, vilket jag tycker är det roligaste med bowling. Vem som helst kan mitt vad det är smälla till med en strike.

Middag den dagen blev först förrätt bestående av Kalix Löjrom (såklart!) på Kalix Tunnbröd (vad annars?) och lite bubbel. Varmrätten blev grillad lax med enristouch och rostad potatis. Och vips så var lördagen slut.

Och sen var det plötsligt söndag. Men innan dom lämnade Norrbotten hann maken grilla hamburgare och så kom solen fram så vi kunde ta kaffe och bulla ute på altanen i alla fall…

Sen var det dags att säga HEJDÅ.

Helgen var på tok för kort. Men det kanske ändå kan ses som en indikation på att den var rolig/trevlig. (Tyvärr fotades det typ ingenting. Undra varför???)

NI ÄR SÅÅÅÅ VÄLKOMNA EN ANNAN GÅNG. Nu vet ni ju var skarven i bäddsoffan hamnar… Och kanske är duschen inte lika grön nästa gång. I vilket fall som helst borde det finnas lås även på toan på övervåningen… Och så var det ju det där med naglarna jag glömde fixa. Attans!!!!

3 kommentarer

 1. ☆ Cia

  HUa…nu minns jag varför jag inte är med på bilder längre 🙂

  Skickar bild OM det finns någon…tror jag hae en på Kalixlöjrom 🙂 Viktiga saker.

  Vi fotar så dåligt när vi är med er, tror det har att göra med att man har så trevligt att man glömmer av annat.

  100 mil Bahhh det är väl inget 🙂 Hur som helst var det värt resan!!!
  Ni är minsann inte så krångliga att ha att göra med heller.

  Vad det gäller samvetet så gick bussresan toppen (Ingen åksjuka ens) och vi tog en fika i Luleå och tog det lugnt. Ingen stress någonstans. Så det känns skönt för våra samveten att ni inte körde oss. M var orolig då han vet helvetet med huvudvärk.

  Jag kom på det med naglarna…tror det är samma sak som med fotningen, har man trevligt så glömmer man bort.

  Svar: Haha.. fast just rom har vi nog bilder på sen tidigare.,.. haha.. men maila det du har. Tror du fotade mig och bus vid bordet va?
  Så ni hittade nåt som var öppet så ni kunde fika.Skönt.
  Idag har jag bokat tid för morgondagen på lassat. Så som min barnmorska sa: I morgon klockan 13 börjar ditt nya liv!

 2. Camilla

  Så mysigt och trevligt! :)))
  Vilken lyxig meny det bjöds på. Wow!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑