Fjärde advent.. och violerna ger inte upp!

Första och andra advent blommade dom  – utan tanke på månaden och årstiden. Tredje advent hade det kommit helt sjukt mycket snö – men inte varit kallt – så jag grävde helt enkelt fram dom och konstaterade: Dom blommade. Veckan mellan tredje och fjärde advent har varit varm… varm… varm… och regnig. Snön hann nästan försvinna helt och de små violerna hade tinat fram igen. Jag tittade till dom igår och då blommade dom. Nu har det snöat lätt, lätt i natt, och snöar fortfarande. Så jag skyndade mig ut med kameran innan dom försvann under snön igen. För det är ju lite kul – dom blommar envist vidare.

Trevlig advent på er!

6 kommentarer

 1. ☆ Cia

  Jag är lite kär i era violer.

 2. Åsa

  Det var mig ena seglivade violer!!
  Kram på dej o ha en fin Söndag!

 3. Camilla

  Oj, vilka seglivade rackare. Nu har ni fått mycket snö uppåt er va? Här är det lite blötsnö på backen i alla fall. Alltid något.
  Hoppas att ni har en mysig söndag. Här spelas spel och tittas på TV.

  Svar; Jag vi HADE fått rätt mkt. 40 cm på fem dagar. Men sen kom regnet. Så det blev bara vägar och gräsmattor. Bara högarna kvar. Skogen bakom jobbet var helt snöfri i fredags… men idag har det pudersnöat lite igen så nu är det vitt om än ett tunnt täcke…

 4. matts

  helt underbara, det är magiskt med gammla julprydnader tycker jag,
  många jular ande som fastnad i dessa ting, jag måste bara tillverka dessa tar korten och försöker klippa till en mall.

 5. soffie

  wow va coolt att de håller sig vid liv, men oj va snö ni har riktigt avis är jag vill med ha snö nu, kramen

 6. britta bloggar

  Det är ju otroligt vad förvirrad naturen är….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑