Flytt

Hur gick det med det jag väntade på idag då?

Fotobok 1?nope – (trist)

Fotobok 2?nix (i och för sig skickade jag in den för framkallning senare än fotobok 1 så det är inte så troligt att den kommer eftersom fotobok 1 inte kommit!)

Elgitarr från början – handbok?nej. (Men det kom mail om att den var skickad. Så nu vet jag i alla fall att den är på G, på riktigt!)

Beskedet jag väntade på?Jepp!!! Men jag fick maila för att få det samtal jag väntade på. Ibland måste man ligga på med blåslampa för att få veta det man undrar.

Vad är det då för besked? Jo, jag ”flyttar” på måndag – inte bokstavligen. Men jag byter arbetsplats. Igen. Tillbaka till det ställe jag lämnade i höstas. Och det ser jag verkligen fram emot. Inte för att jag inte trivs där jag är nu. Nä.. jag trivs toppen här också. Men min anställning är lite komplicerad.

Jag har en fast anställning som förskollärare inom komunen. Dock saknar jag en egen bottentjänst – allså en fast plats i tillvaron! Komunen är skyldig att stoppa mig nånstans – om dom inte säger upp mig. Och det finns ju som regel alltid luckor, typ barnvik, tjänstledigheter och sånt. Den tjänst jag går på nu ”upphör” 28/2 – och då vet jag ju inte vart jag hamnar. Men när jag fick korn på att det fanns en lucka på gamla stället hugg jag genast tag i gamla rektorn. Och efter samtal med facket så är det grönt. Nice…

Så nu kan jag börja ”flytta”.. för gissa hur mycket material och annat jag har med mig på jobbet… Inget man tar med sig hem på cykeln. Jag måste nog flörta med maken så jag får låna bilen på fredag!

Och så kanske jag borde baka nåt! Att bjuda till dom jag lämnar efter mig… (usch, jag som avskyr att baka… men lite får man kanske uppoffra sig!)

7 kommentarer

 1. Mums

  Kul att komma tillbaka. Jag har fortfarande inte fått allt mitt material till mitt min nya skola ännu. Den är jättetrång…. Lycka till!

 2. MissyElliot

  Vad kul att du får komma tillbaka till gamla stället…
  😛
  ps. Du har en liten award att hämta hos mig…ds.
  kramiz

 3. T H E R R E fotoblogg

  Ja, ang. jobbet tar jag inte ut så mkt än då det är utbildning så får man sedan se vilka som får stanna typ, men vi får ju se det där! 🙂

  Men det känns ut som att det varit väldigt mycket intressant o spännande det lilla som gått på året, som om proppen från i höstas släppts! 😉

 4. Ulrika

  Men grattis!! Det är värt lite besvär om man är där man trivs. Kan tänka mig att du har släpat dit mycket grejer. Statoil hyr ut släp, bara ett tips 😉

 5. Sofie

  Roligt att du får flytta tillbaka 😉
  Fast det är klart, blir ju lite hattigt i längden. Tur att Kalix inte är så stort så du borde ha varit på alla förskolor som finns snart *ler*

  Väldigt fin skiss som vanligt 🙂

  Kanske var jag sovandes igår men har du inte bytt ut bilderna i din header?! Väldigt fint blev det.

 6. Cia

  Ohhh men vilket skönt beslut!
  Jag tycker det låter konstigt att ni ska ha så mycket eget material. Fast var jag förälder skulle jag älska att ha så hängivna vuxna i mitt barns närhet.

 7. Lillemor

  😆 men så trevligt att få flytta igen – jag tror jag känner igen den valsen. Jag har flyttat fler ggr i min förskollärarbana men alltid haft jobb. När jag sen fick min fasta tjänst på Björnbacken så skulle det dagiset stängas ovh flytta in på Djuptjärn och där har jag flyttat till skolan och förskolklassen innan jag helt sadlade om och tog mitt största intresse och förvanlade det till en tjänst på kulturskolan.
  Vilket dagis ska du nu förära med dina fina teckningar och din konst med mycket annat? hoppas lite närmare så du slipper cykla över bron i snöstorm.
  Lycka till i alla fall//L 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑