Flyttat

Söndagen gick nästan bara åt till att flytta… haha… men eftersom det var tretton minus hela dagen passade den sysslan bra!

Först fick alla blommor som står för övervintring i garaget med belysning flytta in i tvättstugan/duschen. Och alla lampor därtill. Så nu är det galet trångt och många sladdar där!

Sen flyttade vi sängen och allt övrigt från vårt sovrum och klämde in i gästrummet. Lyckades även få dit lite kläder som annars är stationerade under trappan. Blev lite trångt – men det gick.

Anledning?

Golvet ska brytas upp och göras om i vårt sovrum. Och då behövs garaget som arbetsrum.

Golvet sviktar något oerhört. Det liksom saknas en massa reglar – eller nåt. Har alltid gjort så, men allt sviktande gör att bitar ur golvet lossnar. Fult. Opraktiskt. Och nästan omöjligt att dammsuga. Dessutom känns det som om man ska kliva genom golvet på vissa ställen.

Så nu har vi, tillfälligt, flyttat upp. Vi har ingen susning om hur länge vi blir stationerade uppe, men just därför gjorde vi en ordentlig flytt – med säng, kläder och annat – så vi inte ska känna oss som gäster i en bäddsoffa i vårt eget hus.

Sen åkte vi hem. Tände ljus och såg film. Tvättade och förberedde måndag.

Hoppas på lite varmare. Just nu är det -15,3!!!

1 kommentar

  1. Therese

    Här var det 22 i morse, burr. Lite som en chock efter den fram tills nu milda vintern. Klokt att fixa golvet och göra det så rejält som ni gör. Här vill jag göra om både toa, hall och kök, men inte samtidigt givetvis. Just nu lutar det åt att toan prioriteras och får vara först ut… Vore nice om vi fick ut badkaret och in med dusch istället, och då byta våtrumsmatta mot kake och golvvärme. Drömma kan man ju iaf ;-D God fortsättning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑