Förhoppningsvis snart polare

Kolla så GRYMT liten den är. Min iPod nano touch (16gb)

Den kom igår – min nya joggingkompis. Dock blev vi INTE bästa vänner direkt. Och det störde mig ENORMT. Jag och teknikprylar ska liksom bara vara att starta och köra. Typ plug&play. Linda fixar knapparna. Baggis. Men INTE när det var en appleprodukt. Jag har aldrig kommit överens med Macar. Och här har vi ju en annan äppelproducerad sak. Och bara det där att man inte kan använda utforskaren för att lägga över musiken. GILLAR INTE. Igår fick jag inte nåt att funka. Idag – när klockan inte är elva på ”natten” om jag ska låsa upp förskolan om sju och en halv timme och helst hinna borsta tänderna, sova, stiga upp och göra morgonbestyren innan jag går dit – då gick det bättre. Lite gammal – datorlagrad – musik överförd. Och mer ska det bli.

Hörlurarna som följde med var SKIT. Men så är det ju alltid. Tur jag hade egna BRAIGA.

Ljudet är MYCKET bra, spelaren helt enkelt SUPERSMIDIG och touchskärmen – I LOVE IT. Ooch bara jag lär mig komma överens med iTunes så kommer vi bli kompisar. Det känner jag på mig. Just nu är vi i alla fall ytligt bekanta.

6 kommentarer

 1. Åsa

  Det grejjar du säkert!
  den ser ju bara för liten och smidig ut!

 2. soffie

  fin bild i det förra inlägget å hoppas du snart ha´r lärt dej din nya kompis:)

 3. Malin

  Ja Apple…. håller med. JAg vann ju en ipod förra året. Jag kom INTE överens med Itunes…. Så jag har tyvärr inte använt den….. Men man kanske ska försöka ge det ett försök till. Lycka till!

 4. Åsa

  japp, lipfinity it is! =)

 5. Cia

  Hahah låter som mig Jag och Apple.
  Gilla rinte heller iTunes men har funnit mig i eländet.

 6. Camilla

  Apple är lite krångligt… Jag hade ju två iPod innan min iPhone, så nu tycker jag att jag har skaplig koll på att få in låtar, bilder e t c.
  Jag lovar att de vinner i längden. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑