Förlängning önskas

Alltså… trots att jag blev tvungen att klippa av mitt ”egna hår” i höstas, eftersom jag nött av det pga mitt löshår med clip-on, är jag sugen att låta förlänga håret igen – till sommaren.

Jag har provad såna där vaxslingor (Nail-hair, kallas det visst) två gånger och det sitter INTE på mig. Dom liksom bara halkar ur. Trots att jag inte ens tittar på varken balsam- eller inpackningsflaskorna så länge slingorna sitter i håret.

Nu funderar jag på om Microringar håller bättre? För dom syr man väl in??? Eller har jag missuppfattat nåt? Och om det är sjukt mycket dyrare?

Jag får läsa vidare.. samt rådfråga min frissa. Hon borde ju veta!

Eller också köper jag nytt clip-on hår – fast med plastspännen. Det borde ju inte nöta LIKA mycket som metallspännena jag hade i somras gjorde.

För jag vill verkligen ha sånt hår jag har på bilderna ovan (dom är förövrigt länkade till de inlägg dom är hämtade ifrån!) .

Jag vill!!!!

3 kommentarer

  1. T H E R R E fotoblogg

    Hoppas du hittar något, kommer ihåg när du hade det och tyckte du passade bra i det.

  2. Cia

    Rätt vad det är kanske jag visar någon bild på mig i löshår. Det svettsades fast runt mitt hår då det var konstgjort och krympte av värmen. Tog 4 timmar att få dit det men det höll i 3 månader.

  3. Ulrika

    Mycket hår lite kläder. Sånt där lockar fler läsare 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑