Förskolans dag 2011

I går var det då dags: Förskolans dag. Och naturligvis ÖSREGNADE det – ABSOLUT HELA tiden. Men vi genomförde ändå och flyttade in allt under tak – utom ponnyridningen och smådjuren. Ca 100 barn och massor av föräldrar och fröknar uppskattade vi det till. Och det flöt på bra. Trots vädret och trots att vi fick göra tipsrunda, pyssel, korvätning och sångsamling inomhus.  Jag hoppas komma över lite fler bilder från själva dagen senare. Vet att det finns bilder på mig när jag spelar i alla fall… nånstans…

Så här limegröna blev vi i med våra Mini-tröjor. Jag matchade dessutom med ögonskugga och naglar.Vilket fick bus att oroa sig över att jag tänkte följa honom till skolan. Han slapp mitt sällskap. Och dessutom tvättade jag bort ögonskuggan efteråt. Men ska man få med så många barn på en och samma sångsamling är det nog bra om man ”syns” (och hörs)

Det var JÄTTEJÄTTEROLIGT. Så vi har redan börjat planera nästa års firande…

4 kommentarer

 1. Åsa

  Jag tyckte att ögonskuggan var skitläcker jag!!
  (Men så är jag ju även en ögonskuggoman…)

  Det tycket jag med.. men den var NOG så överdriven för att sedan arbeta ”som vanligt” resten av dagen..

 2. ☆ Cia

  Ja ha han har börjat bli modekritiker också… Kansk blir modebloggare eller med tanke på fototanken modefotograf.

 3. Ann Catrine

  Du var ju jättefin ju 😉
  Såå, sonen har börjat recensera mammas kläd/färgval?!
  Nu börjas det 😉

  Bästaste helgen till dig!

 4. soffie

  va fin du är och jättesnygga tröjjor å coolt med ögonskuggan,men så typsikt att det ösregnade.tur att ni kunde göra många av sakerna under tak och att det blev lyckat,
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑