Förskolans dag

sångstund

I torsdags firades förskolans dag över hela landet. På vår förskola bakade barnen klådda, på bus förskola firades det med grillfest. Och jag hade dessutom lovat att ställa upp och sjunga lite med barnen. Något som dom såg ut att gilla.

Det är så roligt att agera ”lekledare” eller ”MoraTräsk-wannabe” eller vad sjutton man ska kalla det. Tacksamt är det i alla fall. Det räcker med att sätta sig med gitarren i famnen så är barnen på G.

Förra året var det KALLT på förskolans dag. Så för säkerhetsskull hade jag förberett enbart rörelsesånger. Nu var det varmt och skönt i år, men röreslesånger är alltid uppskattade så det gjorde inte nåt.

Innan vi gick hem, efter den lyckade grillkvällen, förärades jag med en stor och fin Fuccia från alla på Bus förskola. Enligt kortet som följde med så var det ”för alla de gånger jag roat dom”…. Haha.. jag undrar vem som har haft roligast dessa gånger.. Jag eller dom????

Hur som helst så blev jag VÄLDIGT GLAD för blomman. Tack alla!!! Hoppas jag kan hålla liv i den hela sommaren. (och JA, jag kommer gärna fler gånger, även om Bus slutar… bara ni vill så löser vi det!)

1 kommentar

  1. Cia

    Jamen Bus har ju världens bästa mamma… klart du ska ha blommor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑