Första Lördagen i April

april1

Ungen var pigg i morse (vid 9-tiden) . Jag hade sovit bra – trots stegstrulet. Och maken var förkyld (men inte värre än att några Ipren fixade formen)

Ok – det blev inga skidturer eller så ,…  men väl en städning av Gula Bodan, en loppissväng, upp-eldning av MASSOR med saker (bland annat en säng, ett par madrasser och en hel del småsaker), rengöring av 27 vinflaskor... och sen gomiddag.

Vi skulle grilla Lammracks. Men hade uppenbarligen fått med oss färs istället för racks. Så det blev lammfärsrulle med rökt bacon, kronärtkockshjärtan samt cheddarost med tomatsalasa, sparris och kall vitlökssås. Inte helt fel det heller.

Ungen tände på lite småsmällare…

april2.

april3

Och sen – när vi gick in – blev det världens norrsken. Tyvärr hade jag ingen riktig kamera i närheten. Så mobilfoto it is:

norrsken1

Hela himlen lös… men det går inte göra fotona rättvisa originalet.

norrsken2

Nu soffhäng innan godnatt.

 

1 kommentar

 1. Fröken M

  Oj va mycket snö ni har kvar !
  Här är marken helt bar och jag planerar för fullt för att göra en ”rabatt” bredvid altanen. Jag har en klar bild i huvudet hur det ska se ut och nu kliar det verkligen i fingrarna för att få sätta igång 🙂

  Jag jobbar på Jetpak.
  Innan har jag kört mat till gamlingarna här i stan ons-fred.
  Måndag och tisdag har jag kört extra och ”jagat” timmar.

  Nu har jag äntligen fått en fast tur. Det innebär att jag kör en budslinga i dalsland varje dag. Det är betydligt ”tyngre” än jag är van vid och inte alls lika socialt, men jag har heltid måndag-fredag och jag vet att jag alltid får ihop mina timmar.
  Det känns sjukt skönt och jag trivs rätt bra med rutiner.
  Det är ett lite grabbigt jobb som passar mig 😉

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑