Fortfarande kyligt

töreälv_januari2016_2

Kylan håller i sig… 15-17 hela dagen. Och -21 nu ikväll.

Tur vi är totalt nedgrottade i Walking Dead säsong 5. Passar perfekt med soffhäng såna kvällar.

Onekligen skulle jag önska lite varmare nu.. har inte joggat sen 23 december. Först kom ett jullov emellan (då det, precis som sommartid blir många promenader med familjen) och sen, efter nyår, kom kylan.

töreälv_januari2016_3

Köpte i alla fall en väpnarluva i funktionsmaterial idag. Så jag ska våga mig ut i joggingskorna även om graderna inte stiger.

 

3 kommentarer

 1. Therese

  Iskyla även här, sjukt surt då jag hade behövt ta en jogg för att låta senaste tidens otur rinna av mig ;-P Men ska bli skönt med helg och jag inleder med en tekopp under täcket i soffan i väntan på att Luran och kompis ska bjuda på chokladbollar som de fixar! 😀 Trevlig helg <3

 2. JUNITJEJ

  Igår kunde jag inte komma in på din blogg. Så skönt att det gick att besöka den idag!
  Fy, så kallt!

 3. Camilla

  Jag letade och letade efter min väpnarluva från Craft i dag, men den är helt borta. Köpte den för många år sedan, både en till mig och maken – men vad jag vet har vi aldrig använt dem. Just dessa dagar då det varit kring -15 och -17 skulle det ha varit skönt. Jag använder en ”buff” framför ansiktet i stället, men den halkar ner hela tiden. Måste leta vidare efter den, jag vet ju att den finns någonstans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑