Fortsatt arbete

avverkning4

Efter gårdagens avverkning hade vi tagit hand om nästan allt ris. Men de stora tunga stockarna återstod. Dessa kom min pappa och hämtade i morse. Han puttrade efter E4:an i 30 km i timmen de ca 2 milen till oss… Bus tyckte det var mäkta spännande – han trodde sig knappt äta frukost. Och självklart fick han vara med och köra lite traktor… Tiger fick dock bara titta på genom köksfönstret!

Resten av dagen har jag använt till att rycka upp småplantor av tall och gran för att undvika att det kommer bli en framtida urskog bakom huset. Jösses vad mycket tall- och granbebisar det fanns. Men nu har jag dödat allihopa. Haha… Och så har jag gått omkring med grensaxen och knipsat av större småträd, samt räfsat upp småkvistar som var över från gårdagens avverkning.

Men förutom ovannämnda ryggböjarövningar har jag även legat och lapat sol (skönt), handlat samt joggat (skönt för värkande ryggar!)

Maken har jobbar några timmar nu i eftermiddag, men han anländer strax och då tänker vi grilla lamm och fira helg! Fast först ska jag duscha av mig svetten!

3 kommentarer

 1. Maria

  Hej! Ville bara säga att jag länkar till dig på min nya blogg. Hoppas det är okej =) Ha en härlig fredagskväll. Kram från Maria

 2. MissyElliot

  Wow, vilket jobb!
  Kan tänka mig att Bus tycker att det är jättekul med stora maskiner…
  😉
  kramiz

 3. Åsa.S

  Jag började att plocka undad i onsdags, sambon som var ledig torsdag fixade då och allt var rivet och endel var spacklat när jag kom från jobbet då. Sen hann vi med allt förarbete och ett lager färg på torsdagskvällen. Ett lager till i går så var det klart! =) Går fort när man hjälps åt. Sonen som är längst, fick ta över skåpen! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑