Fortsättningen på Z

Det var visst en himla massa att måla på det där Zoo:et… Hm…(jag har förresten klickat hem nya stift till min Bamboo-penna idag. Fem stift gick på knappt 300 pix, inklusive frakt. Hutlöst. Dom är ju mindre än tandpetare. Men dom lär ju räcka hela 2011 så…)

Men nu blir det tecknar-paus igen.. Idag för Desperate Housewife. Fortsättning följer en annan kväll. Då får jag äntligen börja med skuggor och detaljer.

3 kommentarer

 1. Daniel

  Daniel diggar zoo:et!:)

 2. Cia

  Väldigt söta djur på ditt Zoo.

 3. kraaam

  Men åååh – var de så dyra?

  Ja dom jag hittade. Du kan importera billigare, men jag orkade inte. Trots allt så räcker det ju ett år eller mer… MYCKET billigare än att röka. Haha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑