Framme

Sådärja… nu har vi tuffat klart för den här gången. Nästa gång blir söndagnatt.. då åt andra hållet.

Vi hade enbart bokat sittplatser – fick tag i såna där 95:- biljetter för mig och maken. Bus åker för 5:- enkel resa. (däremot betalar vi ca 200 när vi åker hem!!). Vi hade bara vanliga sittplatser, två brevid varandara. Vilket innebär att en av oss fick sitta själv. Men så fort tåget startat kom konduktörern och upplyste oss om att ingen annan bokat platser i hela vagnen. Alltså kunde vi flytta till en ”fyraplats” med bord. Perfekt. Och sen till natten kunde vi bre ut oss ordentligt. Två säten var la vi beslag på. Ja egenligen fler eftersom vi hade packning på några platser också…

Bus somnade gott – när ögonen nästan stod i kors av trötthet. Jag vaknade till vid fyratiden i natt och såg att han satt och tittade ut genom fönstret. Var väl lite spännande att sitta vaken själv på ett helt tyst tåg. Men han somnade fort om och vaknade när vi nästan var framme vid vår slutstation.

Nu är vi alltså på plats och har ingen som helst aning om vad vi ska syssla med de kommande dagarna. Förutom att vi ämnar besöka Furuvik på lördag. Hoppas, hoppas det inte är regn då!

5 kommentarer

 1. Åsa

  Hoppas ni får en bra helg!
  (Visst är de perfekta, de där billiga tågbiljetterna, vi brukar också boka tidigt)

 2. Lena L

  Ha en trevlig vistelse! Tåg är mysigt att åka!

 3. Camilla

  Vad kul att ni är här i Gävle! Det ska bli
  kul att höra vad ni hittade på sedan. 🙂

 4. Cia

  Kan tänka mig bus sittandes där mitt i natten.

 5. trollmor

  Ha en skön helg. Kramis ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑