Från vårt lilla källarfönster i markplan…

… ser det ut så här nu kl 9  på morgonen, den 6 november. Det började snöa igår, precis som utlovat, och har snöat en bra bit in på natten. Ute är det ett par grader minus och solen gör sina försök att nå över trädtopparna. Verkar bli en vacker dag.

Jag ska fixa med en ljusslinga (till jul), ta en prommis och så ska vi ska grilla lammkotletter ikväll. Inga stora lördagsplaner, med andra ord. Men sköna…

Fast allra först blir det frukost.

6 kommentarer

 1. Hanna

  Eftersom jag är ensam med Tesla alla dagar utom måndagar (och lördagar) så kan jag varken öppna eller stänga, så jag slutar aldrig någonsin senare än 16.30. Det är rätt trevligt. =) Annars har vi öppet till 18… Eller 18.30, om någon kräver det. Så länge jag bara arbetar 80% får jag ett väldigt fint schema på det här sättet. Skulle jag däremot arbeta heltid och inte öppna/stänga, blir schemat sannolikt rätt tråkigt (dvs. ingen dag tidigare än 15).

  Det ser mysigt ut hos er.

 2. soffie

  hua för snö men vackert blir det det lyser upp så fint mot allt fula gråa som är nu,

 3. Linda - Mitt liv i Grekland

  OJ redan 6:e november…! Var i Sverige bor du?
  Idag har vi klarblå himmel, gassande sol och 21 grader i skuggan, inte helt fel…. 😛
  Men hoppas på massa snö tills jag kommer hem till jul! 🙂

 4. Cia

  SJälv ligger jag med näsblod 🙁

 5. Camilla

  Jag vill också ha snö!!! Gud så vackert!

 6. trollmor

  Lät som en härlig lördag.
  Kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑