Fredag i morgon och solen skiner

höstlöv

 

Igår var det regn hela dagen… grått – trist – och jäkligt kallt (kändes det i alla fall)

Idag skiner solen. Visst, det blåser en del. Men gud så mycket skönare med sol än med regn. Och 10 grader i alla fall.

Blir fint väder för en löprunda. Ska bara dra över nåt nytt att lyssna på innan jag sticker ut!

Tror det blir lite Freedom Call (har dock inte köpt senaste skivan än… men en äldre funkar bra det med!)

5 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Här började dagen kall men klar, sedan tittade solen fram och jag bestämde mig för en lugn jogg runt sjön. Dock med vinter löptightsen på ;-P Härligt! Nu ska jag och ungarna mumsa fiskbullar då pappan jobbar, vi passar på då eftersom han INTE gillar ”kattmat” 😉 KRAM!

  Svar: Fiskbullar i hummersås är ju såå gott… här blir det choritzo och bönor. Enkelt och gott det med. Passar efter 9 km snabb löpning och sen lite toastädning på det. Föräldramöte ikväll!

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Svar – japp, hummersås är det som gäller. Barnen har somnat i soffan proppmätta på fiskbullar, så nu får jag bära upp dem till sina sängar… Lät härligt med 9 km, här vågar jag bara ta rundor på 3-5 km för ryggen. Men ska lägga in någon lite längre runda framöver, knoppen vill det så innerligt, så jag hoppas kroppen samarbetar… får ta det lugnt och njuta, och avbryta om kroppen säger ifrån. Hoppas föräldramötet går bra, fick mig att komma ihåg att jag ska på möte nästa vecka… KRAM!

  Svar: Ja men 3-5 km är 3-5 km FLER än 0. Surt att vilja men inte kunna. I know the feeling. Höll på bli nipprig när jag hade 1½ veckas uppehåll pga knät. Trodde jag skulle bli tvingad till ett längre uppehåll.. men baklängesbackarna löste ju det. Nu tar jag dock backarna som vanligt – och just nu känns det som att jag FLYGER fram i spåret. Det går så himla lätt… fort liksom. Tror att 2,5-milaren inte bara gav mig ett inflammerat knä utan även medvetenheten att ORKAR man springa non-stop (i ett hyffsat tempo) 2,5 mil så nog tusan orkar man 1 mil i ett högre tempo än jag normalt springer när jag bara springer för mig själv… Har iof inte klockat mig – men det KÄNNS verkligen som att jag springer fortare nu.

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Svar – ja du har rätt, lite är bättre än inget å jag är glad för det lilla. Vore hemskt om det vore 0 km…. Är tacksam att jag kan fortsätta springa över huvudtaget! Kul att det ”lossnat för dig och att du nu flyger fram, första milen är ju mentalt viktig, å även när man klarar längre distanser skulle ajg tro! Ha en fin fredag <3

 4. Pernilla

  Idag, fredag ser ut att bli perfekt. Ingen blåst och soligt. Dessutom har de lovat ganska behagliga temperaturer. Ha det gott!
  /P

 5. Camilla

  Vår snö smälte rätt fort, nu har vi mer ordinär höst igen. 🙂 Det har inte blivit så jättejättemycket höstlöv här än, men det kommer väl.
  Hoppas att helgen är bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑