Fredagen den 1 mars – EFIT

I fredags var det en Ett Foto I Timmen-dag, igen. Och eftersom vi – för ovanlighetens skull – befann oss i huvudstaden hakade jag på denna dag. Dock kände jag inte att jag hade tid att publicera dom den rätta dagen, så här kommer min EFIT för Fredagen den 1 Mars 2013

9:12 – Torsdagskväll kom vi i säng vid 02:00. Jag vaknade vid 8:30 och sparkade igång EFIT vid nio. Här sover busungen gott,  i en säng ägd av en av tonårsdöttrarna i familjen.

 

 

10:06 – Har fixat frukost och försökt väcka busungen för en halvtimme sedan. Men det gick inte…. så hans frukost fick åka in i kylen en stund till (Först 10:50 kom han intassande i köket). Då hade vi redan avslutat vår frukost.

 

10:44 –  Tandborstningsdags. Det fanns många att välja på. Men våra är i det tillfälliga genomskinliga tandborstglaset, för den som nu funderade över detta!!!!

 

 

11:28 – Busande i soffan, medan vi funderar över hur vi ska lägga upp dagen.

 

 

13:18 – Tog tåget från Rönninge in mot Centralen. Käkade lunch på McDonalds vid Klarabergsviadukten. McWraps är så jäkla gott!!!

 

 

14:19 – Tråkväder. REGN. Huga… Det här är, som synes,  fotat  precis utanför Buttericks!!

 

 

15:37Kaffesugna. Men fy sjutton så dyrt det är att fika i huvudstaden. Bus käkade semla. Vi höll oss till en slät kopp kaffe – blev helt enkelt för snåla när vi såg fika- och kaffepriserna!!! Och det är ju bara bra för beach 2013

 

 

16:11 – Bus har köpt en gigantisk klubba. Vilken ju även vi vill provsmaka.

 

 

16:35 – Maken hittade ett spel inne på Gallerix. Och första frågekortet han tog upp innehöll denna fråga. Vilken slump va? Vi köpte inte spelet. Men vi kunde frågan. Kan ni???

 

 

17:37 – Vilar våra trötta ben. Och poserar med våra för dagen sprillans nya solbrillor. Vi tror på en vår. Vi är less på att springa i affärer men är lite för tidiga för att åka ut till middagen vi ska på, så vi vilar en stund innan vi åker vidare. (viss blev det en cool färeffekt i våra hår från lamporna i taket?)

 

18:36 – Framme hos Cia och M. Och deras tre lurvbollar. Och bus börjar genast försöka få med dom i lek. Här med presenten i form av pinginsbollar.

 

20:18 – GOOOOOS.

 

20:26 – M serverar vin till huvudrätten. Smördegsinbakad Oxfilé med murkelkräm. Mums (förrätten var en räkcocktail med mango och avocado. Väldigt god den med)

 

 

20:57 – Och så fick vi B52, som brann dåligt men som smakade mums!

 

 

20:59 – Bus får inte spela FarCry 3 i fred. Det är någon som vill ha mera gos!

 

 

21:13 – Efterrättsdags. Tiramisu. Smarrigt värre!

 

 

22:18 – Cia ställer i ordning för Sing Star! Här ska skrålas!!!

 

 

23:19 – Maken och M tar ton!!!! 🙂

 

 

23:50 – Sjunger fortfarande. Här är det jag och bus som klämmer i! Jätteskoj hade vi!

 

 

00:30 – har precis satt oss på tåget ut mot Rönninge igen. Fick dock vänta  20  långa minuter på tågbyte  i Älvsjö – drygt när klockan börjar bli sen. 01:30 tassade vi in ”hemma” hos vår tillfälliga hyresvärd och trots ett par försiktiga protester skickades samtliga i duschen för att skrubba bort allt katthår. Alla kläder fick plats på balkongen!

02:00 – somnade vi gott.

 

För andras EFIT den första mars :  kika här!

 

 

5 kommentarer

 1. william

  gud vilken härlig dag:D väldig aviss;D

  SV; Tackar så mycket:)
  ska göra mitt bästa:)

 2. Pernilla

  Jag har desperat letat efter nya solögon men inte hittat några som jag ser normal ut i.
  Letar vidare.
  /P

 3. ☆ Cia

  Ja herregud vad tjock jag blivit 🙂
  Åhhh vilka härliga bilder på Bus och kissarna. Plutten är social… och krypa upp i knät gör han nästan bara med mig. Han har gjort det några gånger med M.

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Villken härlig dag, fullmatad med trevligheter!!! KRAM

 5. Micke

  Inne och spanar på EFIT så här långt efteråt!
  Fullmatad dag i huvudstaden minsann..

  Svar: Nja.. ganska seg till en början. Vi blev lite less på att gå på stan… men sen blev det toppen. Synd bara att det är så långt till såna braiga kompisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑