Fredagkvällen

Så här såg det ut nere i skogsbrynet bakom Lilla Gula Huset  i går kväll. Vi hade visserligen redan smällt i oss lammgryta med tagliatelle men likväl gick det ned ett par skivor Jokkmokkskorv. Om inte annat för mysfaktorns skull. Har på bus begäran censurerat lite i hans aktiviteter. Jag lovade att inte lägga ut det på bloggen. Men till dom egna privata bilderna gick det bra att spara så i albumet blir det ingen ”censurlapp”!

Ganska varm kväll. Och nu är det helt svart ute på kvällarna. Redan efter sju får man tända lamporna och åtta är det mörkt. Men ännu ingen frost. Hoppas det får fortsätta vara så. Det är roligt när blommorna är vackra fortfarande.

(Collagen ovan är två färdiga sidor till nästkommande fotobok – Här förminskade och komprimerade.  Jag gör ju oftast collagen färdiga i PhotorhopElements och  då i A3-format med 300dpi:s upplösning för att veta att dom garanterat fixas att printas i A4. Ramar, bakgrunder och teckensnitt i dom färdiga bokprogrammen är synnerligen begränsade så jag gör på detta vis istället. Sen när jag skickar för tryck laddar jag bara upp en sida som helbild och VIPS har jag en sida klar…)

4 kommentarer

 1. Hanna

  Det var ett smart sätt att göra fotoböcker på! Ska också prova, nån gång.

 2. Hanna

  Haha, upptäckte just att man får upp en bild på dig om man bild-googlar frasen ”vagel öga”.

  På s.9 finns du.
  http://www.google.com/images?oe=UTF-8&gfns=1&q=VAGEL%20%C3%96GA&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=sv&tab=wi&biw=1280&bih=830

  Haha…. ja men jag är väl kanske som en vagel i ögat får många så….

 3. Cia

  Mmm ni verkar alltid ha hög mysfaktor

 4. Sanna

  Vad mysigt ni har. Du har är duktig på att fixa med korten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑