Friserad

En promenad ned på stan för att inhandla en laxsallad till lunch medförde att jag hamnade hos frissan idag. Så kan det gå. Jag passerade min stamfrisering och skulle passa på att boka tid. Och då fick jag tid på en timme. Taget!

Så nu är jag klippt och folieslingad. Riktigt, riktigt mörk i nacken och i dom mörka slingorna. Som vanligt har jag låtit min duktiga frissa få fria händer. Hon satte två ljusa och en mörk slinga, två ljusa och en mörk, osv, över hela håret och nästan svart in nacken. Sen lät hon nästan all längd vara kvar runt ansiktet också. Men i nacken är det ordentligt uppklippt.

Och – som brukligt – är jag toknöjd när jag kommer därifrån. Måtte hon aldrig sluta klippa håret på folk!

(Förresten – någon som provat fota nacken på sig själv??? Det är ju typ omöjligt. Och inte ville bus hjälpa till. Men det var för att han inte ville kladda ned min mobil – han lekte med slime och tyckte att han inte var lämplig mobiltelefonhållare! Och det hade han helt rätt i!)

9 kommentarer

 1. F

  *visslar*

 2. Åsa

  RIKTIGT snyggt! passar dej perfekt!

  Ja det här ÄR jag.. helt klart. Men det är bara för att min frissa vet vad jag ska ha. Skulle jag hitta på själv skulle det nog bli pannkaka av allt sammans!

 3. Sofie

  Det verkligen jättesnyggt. Förstår att du är nöjd 🙂

 4. Camilla

  Det blev supersnyggt ju! Tufft!

 5. Carina

  Kanonsnyggt verkligen, förstår att du är nöjd 🙂

 6. ejmis

  Snyggt!!

 7. trollmor

  Jättefint,man känner sig alltid mycke piggare och frächare när man är nyklippt. Själv blir det klipp nästa ondag och då är det som hårmodell jag ska sitta . Lite nervöst blir det nog.
  kram ewa

 8. Cina

  Lika snygg som häxan … 😉 Min frisör fick ju tokryck och rakade mig kort nästan ända upp till luggen. Först tyckte jag att hon var komplett galen,men nu börjar jag tycka att det är tufft. Hmmm ..

 9. Cia

  Ohhh det var fint…det klär dig…

  Själv är jag typ aldrig nöjd nu för tiden när jag kommer ut från frissan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑