Fyra veckor och sex dagar

Så länge tog det att jogga ut förra boken. Men så var den ”bara” 9 timmar och 13 minuter. Men snabb överslag gör att jag joggat i snitt nästan två timmar per vecka dessa veckor. Det är jag helt klart nöjd med.

Och nu på morgonen har jag börjat på denna bok:

(bild lånad från Adlibris)

Viveca Sten och första delen i Sandhamsmorden – en serie jag INTE läst (trots att jag läst mycket/många av de svenska deckarna.) Hoppas  alltså på mer spännande jogging framöver. 11 timmar och 16 minuter för att vara exakt. Fast jag har ju faktiskt redan avverkat första halvtimmen. 🙂

Och vet ni hur ljuvligt det är att springa i strålande sol redan åtta på morgonen??? I Februari!!!! (att det var -16 grader bortser jag från)

 

6 kommentarer

 1. Pernilla

  Den har jag läst och några till i serien. Jätte bra tycker jag.
  /P

 2. Camilla

  Jag har också läst den, men som pocket.
  Riktigt duktigt joggat!!!

 3. Junitjej

  Svar: WP-appen har jag också använt mycket då jag hade en wordpress-blogg. Nu däremot använder jag appen blogger istället.

 4. soffie

  mmm underbart att jogga å lyssna på en bra bok med 🙂

 5. Åsa L

  Haha, har det börjat blivit en utmaning att jogga ut böckerna fortare och fortare? De är ju i och för sig olika långa 🙂

 6. Erica AKA Tomtens Dotter

  Sol? Vad är det? Sånt har vi inte här….
  Men du kan väl ta med lite när du åker söderut? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑