Gage

Idag förärades jag (och bus) med ett stycke orkidé och  ett (var sitt) proppfullt påskägg. Detta pga det lilla uppdrag vi åtagit oss i måndags (som jag bara nämnde kryptiskt mellan raderna den dagen)

Jag och bus hade nämligen ett litet gig i måndags.

En grannförskola hade invigning av sin nya lekhall/scen och hade i samband med detta bjudit in sponsorer och föräldrar och firade själva med utklädda barn och personal, hejdundrande fika och ballongsläpp. Och där kom jag och bus in i bilden. Dom ville ha nån som uppträdde på nya scenen. Dessa ”nån” blev vi. Eller snarare jag. Jag blev tillfrågad (och även lovad vikarie för den tiden jag avvek från min egen förskola) och jag i min tur engagerade även bus. (skönt med lite moraliskt stöd!)

Önskemål kom om Pippi Långstrump-sången. Jag tog dom på orden, men la även dit lite andra Astrid-figurer och gjorde ett Lindgrenpotpurri. Och resten fick faktiskt bli egna låtar. Med uppbackning av min 7½-åriga busunge.

Jag har inga bilder från måndagen. Men jag är utlovade sådana. Dessutom var en av lokaltidningarna där!!!

Jag och bus hade jätteskoj. Och det hoppas jag att även publiken hade.

7 kommentarer

 1. Åsa

  Vad kul!!
  Första betalda giget?

  Nja.. egentligen inte. Men det var lite roligt just för att jag itne har någon anknytning ALLs till dom som frågade. Tidigare har jag åtminstone känt dom det handlar om..

 2. ☆ Cia

  Aproligt… Så bra träning för Bus också. Det är märkligt för jag har bra självförtroende men gillar inte att stå på scen eller hålla föredrag. Inte ens för människor jag känner. Mycket märkligt.

 3. Hanna

  Åhh, va roligt! Jag kan tänka mig hur bra ni var!

 4. Åsa

  Svar: 1025 kronor betalade jag för Ragnar. Det var den absolut värd! =)

 5. soffie

  men guuu va duktig du är och va roligt att de bad dej å Bus,
  :mrgreen:
  mums va gott du fick å så fin blomma,
  kram i solskenet(hoppas du med har det)

 6. Sanna

  Men vad duktiga och modiga ni två är – riktiga underhållare :0)
  Jag ser att du gjort om lite på hemsidan. Var ett tag sedan jag var in så nu måste jag kika bakåt lite i inläggen. Det där rysk-inspirerade påskägget var supersnygg!
  Känner mig laddad inför påsken jag med och det känns faktiskt skönt att den ligger så sent så att våren verkligen kan komma också. Jag vill städa, rensa och göra vårfint både ute och inne.
  Kram och ha en fin dag!
  /Sanna

 7. Camilla

  Nämen, så roligt! 🙂 Det kanske är början på en fortsättning då. 🙂 Så kul att få pyssla med sånt man brinner för på fritiden och dessutom inför publik. Superkul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑