Georgioupolis – här ska vi bo!

sofia2

Hoppsan…

Surfade runt lite grand… och så plötsligt hade jag bokat boende till sommarens resa.

Bokade via booking.com , något som jag aldrig gjort förut. Enligt sidan är det gratis om- och avbokning fram till 14 dagar före ankomst. Man betalar inget i förskott och jag betalar räkningen, kontant, till hotellet väl på plats i Georgioupolis, Kreta.

Det låter ju nästan för bra för att vara sant…

Har någon av er bokat via den sidan, nån gång?

Hur som helst… det här hotellet ska vi bo på.. Eller lägenhet, snarare.

sofia1

sofia5

Och eftersom det skilde 400 spänn mellan en studio med plats för tre och en lägenhet (på 25m2) för upp till fyra pers, så blev det såklart det sistnämnda – så vi kan stoppa in ungen i eget rum, även på semestern.

Det ingår wifi och även luftkonditionering. 5 minuter till havet. Och lika långt till centrum. Och eftersom vi varit där så många gånger så vet vi ungefär vart stället ligger, och att tidsavstånden är korrekta.

sofia4

sofia3

Såvida jag nu inte hittar nåt annat boende innan det är dags.. Eftersom det inte kostar nåt att avboka så… 🙂

(förresten har jag lånat fotona från booking.com Tyckte jag kunde ta mig den friheten!)

 

 

 

 

 

8 kommentarer

 1. Åsa

  vad kul!
  Det ser ju jättebra ut!

  Vi har bara bokat Svenska hotell via booking.com, och det har alltid funkat bra! 😛

 2. Camilla

  Härligt! Grattis! 🙂
  Vi har faktiskt prel-bokat en vecka på ön Brac vid midsommar vi också, kanske med Felix denna gång om han vill följa med.

 3. Camilla

  Och yes! Vi har bokat både via hotels.com och booking.com (även utomlands) och det funkar jättebra. Vi tänkte också ta alla övernattningshotell och några nätter i Baska via hotels.com, just med tanke på avbokningsmöjligheten. Veckan på Brac tar vi dock via Sembo som vanligt och lägger till deras bilförsäkring utomlands. 🙂

 4. Nilli

  Jag bokade hotell i Tokyo för två år sedan och det funkade helt perfekt, inget att klaga på och själva hotellet var dessutom över förväntan! 🙂

 5. Malin

  Vi har bokat genom booking.com nu när vi ska till Tyskland om två veckor…. Vi kan till och med avboka dagen innan. Ska bli spännande att se om det fungerar.

 6. Soffie

  Vi hittade vårt hotell i Edinburgh via booking.com men vi kontaktade hotellet direkt istället. Gud va härligt att ha sommaren inplanerad, vi väntar på att biljetterna släpps till girona igen så åker vi tillbaka till Tossa de mar i sommar, kram

 7. Soffie

  Glömde skriva vad fint det ser ut där…

 8. Pernilla

  Var flera år sen vi var iväg på ”värme semester”. Det har varit för många hundar i huset, helt enkelt. Men nu så, nu är det ju bara två vovvar kvar så nu kanske det är lättare med hundvakt och så.
  Så fint det ser ut.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑