Glad dag

En riktigt härlig onsdag. Känns som jag skrattat mig genom dagen. Trots att jag var på plats 06.00.

Suuuperskönt väder. Inte alls långt från 20 framåt eftermiddagen.

Slutade två och tolv minuter över två sprang jag ut i skogen.

Tänkte mig en sexa. Till riktig nostalgi. Det blev Europe– som den pudelrockare man en gång var.

Ändrade mig rätt snabbt angående jogginglängd och satsade på två varv… dvs 8.7 km. Men då kan man ju lika gärna springa 10, eller hur? Och eftersom jag inte ides hitta nya vägar tog jag spåret ytterligare ett varv. Så då blev det plötsligt 11.4. Weee. Heja mig. Men så bytte jag musik till sista fyran… 🙂 Lite mer tryck!

Älskar min träningsspellista. Den är i dag 8 timmar och 22 minuter (and still growing) med bara, bara, bara, bra hårdrock. Typ Sabaton. Powerwolf. Hammerfall. Freedomcall. Battlebeast. Brothers of Metal. Amaranthe. Beast in Black. Veonity. Dynazty…. en salig blandning alltså…

Mitt elljusspår är rejält kuperat och sista gången jag tog djävulsbacken gick det galet trögt… men sen gick sista tre km lätt.

Väl hemma blev lägenheten städad. Och medan maten lagade sig själv i ugnen delade vi vår groteska Pinnlilja (som min mamma upplyst mig om att det är) till tre. En mellanstor. En liten. Och även en pytteliten. (Ej på bild.)

Sparade en massa år min mamma.. om hon också vill odla ett monster!

Nu är jag lagom mör. Lite halv manglad. Satsar på soffhäng fram till jag har date med John Blund.

1 kommentar

  1. Therese

    Men wow, bra sprunget! Tre varv, jag har svårt för att upprepa varv eller ens springa och vända, vill ha en lång slinga helst… så snart halsen är kry ska jag ge mig ut på en jogg, men tänker vara klok och inte träna så länge den känns av, bil inte ha något otyg nu när jag går på semester i en vecka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑