Glitternaglar och söndagen utan foton.

glitternaglar

Måndagar kan behöva lite glitter och glamour. Därför är jag väldigt glittrig på jobbet idag. 🙂

En Kortvecka ligger framför oss Ungen har påsklov – han är i Lilla Gula med sin farmor och sina bästa vänner medans jag och maken jobbar. Men så fort vi kan på skärtorsdag ska vi åka tillbaka till Lilla Gula…

Helgen som var blev en aktiv sådan.

Har ju redan skrivit om att diskmaskinen nu är på plats. Och att det blev ny köksblandare. Och att ungen fick ommöblerat rum.

söndag planterade jag 18 penceer i fönsterlådorna.  (inget foto på det) .Vi tog en riktigt slaskig promenad och såg både gräsänder, svanar och kinpor. (inga foton där heller)  Och så tog vi fram trädgårdsmöblerna (ifall det blir sitta-på-altanen-väder för dom som ska vara där i veckan). Vi fick långväga främmande – från Borås. (no pics) Och när dom åkte så kom nästa besök – mina föräldrar. (och dom vill inte vara med här så dom fotade jag inte heller)

Dom hade med sig ungens gamla skrivbord (det vi bytte ut i lägenheten förra veckan) . Det monterades och sattes på plats, och så fick han en efterlängtad kontorsstol.  (och det har jag inte  fotat)

Middag bjöd vi på – kycklingfajitas. En variant där kycklingen stektes färdigt tillsammans med lök, vitlök, paprika, tacosås och mango chutney. Skitgott (även om jag inte fotade)  Och till efterrätt åt vi chokladmousse med röda vinbär. Men DET har jag fotat:

efterrätt

Sen styrde vi kosan hemåt och landade. Och laddade inför veckan.

Hoppas den går fort. Jag längtar efter min unge. Och efter påsk. 

5 kommentarer

 1. Åsa L

  Med lingon – det såg gott ut. Vi har hallon till vår vita chokladmousse men det ser finare ut på bild med lingon i alla fall, hehe.

  Ha en bra dag

  Svar: Det är röda vinbär.. passade perfekt till.

 2. Junitjej

  Kanonfina naglar!

 3. Pernilla

  Den går fort. Den går alltid fort.
  /P

 4. soffie

  mums ser gott ut å vilka snygga naglar…va mysigt att få vara med farmor i lilla gula men jag förstår att du längtar efter han, kramen

 5. Camilla

  Den där efterrätten såg ljuvlig ut. 🙂
  Åh, så det blev byte från Saucony (väl?) till Asics igen? Jag vill så klart gärna se bild på de rosa. Det kanske kommer. 🙂

  Svar: Ja det kommer nog.. men idag har jag verkligen inte haft tid…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑