God Jul, busunge!

studsmatta_ny

studsmatta_ny2

I julas fick busungen ett ”presentkort” på att han skulle få en ny studsmatta vid Lilla Gula Huset inför den här sommaren. Hans gamla är fyra år gammal och extremt välanvänd. Nu har han vuxit och förutom att kantskyddet var helt slut så kändes det dessutom som att han behövde en studsmatta som klarar lite högre vikt och hopp. Så hans farmor förärade honom med en 4 meters studsmatta – FLY – från trampolinspecialisten.se.

Som han har längtat på att få fram studsmattan. Det var tillräckligt torrt på marken redan förra helgen, men då var vi ju på resande fot. Men nu. Denna helg.

Så i lördags, före lunch, monterade vi den nya studsmattan.

Och jösses så skön den var att hoppa på. Inte för att den gamla var oskön, men det här var häftigare.

GOD JUL, busunge!:-)

Den gamla ska vi skänka bort. Mottagaren får köpa nytt kantskydd, men i övrigt är den i kanonskick. Den är ju förvarad inomhus vintertid och är aldrig hoppad mer än två personer på samtidigt, så den är inte ”nedhoppad”

7 kommentarer

 1. soffie

  å va roligt men han får vara försiktig så han inte skuttar ur den å gör sig illa, kramen

  svar: Jepp.. men det har inte hänt. Dom får heller aldrig vara mer än två på den samtidigt… allt för att undvika krockar. Är dom fler får dom sitta och vänta och turas om – och det brukar funka jättebra. Vi har även leksaksförbud på studsmattan.. såvida det inte är mjuka saker som bollar, kuddar och gosedjur. Inga lasersvärd, hjälmar eller annat ”coolt”

 2. Camilla

  Vilken alldeles perfekt julklapp! Ni är så duktiga på att spara presentkort länge i er familj, det skulle aldrig funka hos oss. 😉

 3. Junitjej

  Vad roligt för honom!

  Försökte själv hoppa på en sådan studsmatta, men jag tyckte det kändes läskigt.

 4. Ulle

  Vad rolig present! Vi har inte haft studsmatta på ett par år nu. Den gamla var utsliten och sedan har vi inte fått tummen ur. Det är ett toppensätt att motionera på för barnen. 🙂 Ska kika in på länken du lade upp.

  Kram!!!

 5. Hanna

  Vad kul med studsmatta!

 6. Therese - Sockenvägens Söta

  Här tog vi fram studsmattan i går, och barnen hoppade heeeeela dagen!I dag ringde de från förskolan, Luran var hängig å borde nog få komma hem, hämtade henne å tog feber då jag anade ugglor i mossen, å jo, ingen feber åfullt pigg, hon ville bara hem å hoppa på studsmattan!!! Men näe, då blev det tillbak till förskolan, då jag måste jobba å inte kan ha friska barn med ”studssjukan” hemma ;-D KRAM

 7. Pernilla

  Vi har precis kört iväg studsmattan till nästa busunge som står i tur att använda den. Den kostade en del i inköp och skyddet runt om är bytt några gånger. Men den har hållit i många år.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑