God Jul till Kollegorna

 

Detta har jag förärat mina arbetskamrater med. Inget märkvärdigt, men nåt jag själv skulle uppskatta: En bodybutter (och lite godis). Alla julklappar var märkta med ett citat som handlade om julen. Olika på samtliga och dom fick välja paket efter vilket citat dom tyckte passade dom själva bäst.

GOD JUL bästa KOLLEGOR

(jag har också fått klappar från arbetskamraterna. Ljuslyktor och världens coolaste förkläde. Det MÅSTE jag fota vid tillfälle!!)

Nu har jag börjat mitt jullov!!!!! Weeeee…..

 

2 kommentarer

 1. Pernilla

  Vad lyckliga dina kolleger måste vara som har en sådan arbetskamrat.
  Ha det nu så bra!
  /P

 2. Camilla

  Vilken rolig idé! Ger alla varandra klappar, eller är det du som ger? Skulle vara kul att överraska kollegorna med små celofanpaket faktiskt – men det får bli till nästa år i så fall.
  Så klart att det där blir uppskattat. 🙂

  Svar: Det är inget alla gör, alltid. Men vi är ganska bra på att ”komma ihåg” varandra. Vi är två arbetslag och dom två jag jobbar närmast med blir det oftare med: Det blir nån julklapp, en påskpresent och nåt inför sommaren. Sen brukar vi alltid uppmärksamma när nån fyller år – även om det inte är jämt. Sådär lite bara…. Och har vi varit ut och rest har vi ofta med nåt litet åt de andra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑