Googlar om Stockholm

Jag sitter och funderar.. och googlar.. och kikar i vanliga papperstidningar. Vi har två heldagar på oss i Stockholm innan vi åker vidare mot Kreta. Två halvdagar också (varav den andra går åt till att åka ut till Arlanda igen), men dom hinner man ju inget på.

Alltså.. Grönan finns ju alltid. Men det begriper ju varenda kotte att går man dit rullar pengarna fortare än kvickt. Och eftersom vi är på väg vidare känns det ändå liiiite onödigt. Det behöver inte vara gratis, men det behöver ju heller inte vara svindyrt.

Tom Titt i Södertälje har jag kikat på. Det verkar ju kul. Och vi bor i Rönninge när vi är i Stockholm, så vi har ju nära.

Junibacken finns ju också.  Fast jag har inte kollat pris där ännu.

Och så Skansen. Men det finns ju inga ”exotiska” djur längre. ”Vanliga” djur kan man ju se lite när som helst, känns det som.. eller…???

Sen fick jag ett tips om nyinvigda Mulle Meck-lekparken i Järvasståden,Solna. Såg ett nyhetsklipp därifrån och det såg ju hur mysigt ut som helst för en utflykt med picknick. Gratis var det till på köpet.

Längre har jag inte hunnit. Ska googla vidare….

5 kommentarer

 1. Mums

  Inte lätt att veta vad man ska hitta på. Men att slösa pengar innan resan kan ju kännas konstigt. Gör något som är mysigt ochinte stressigt.

 2. Greger & Gertrud Gregorius

  HEJSAN!
  Din blogg ligger fortfarande kvar på ”Bubblar-listan”…
  Se nu till att dina läsare/vänner går in och röstar Järnet under veckan så att den kanske går upp på BloggToppen nästa söndag! Det röstas redan…
  GO FOR IT!!!
  /G&G

 3. Cia

  Tom Tits är skitkul, det är egentligen för barn men jag har aldrig varit där i barns sällskap, och jag har helt missat trädgården som tydligen ska vara hur cool som helst den med. Tror ni kan gå där en hel dag och upptäcka.

  Vad man gör i Stockholm när man har barn i sällskapet är jag usel på. Men rekomenderar Tom Tits.

 4. Siri

  Åk till junibacken; bus kommer trivas bra där! Inte dyrt och alltid trevligt! Tom Tits är också jätte kul! Trevlig resa! 😀

 5. Sandra

  Vad härligt det lät med en Stockholms-weekend och semester utomlands! Kram Sandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑