Både fredagen och lördagen var helgråa. Massa regn till och med på fredag. Men vi myste i Lilla Gula. Plockmiddag och Psycho 2 (Vi såg Psycho hemma kvällen innan).

lördag blev det mest innesysslor. Fast vi fick till en promenad, var på (en dålig) loppis och hittade en hägg som blommade. Fast den stod riktigt skyddad och ger en falsk bild över hur det ser ut här just nu. Men snart blommar det överallt.

Bakade en morsdagstårta – prinsessrulltårta. Den provsmakade vi redan på lördagen samtidigt som vi såg remaken av Death Wish.

Middagen blev super. Vi grillade röding som fick god smak av rökig Bbq-sås. Till det gnocchi med salviasmör. Och en fantastisk sallad.

Kvällen tillbringade vi faktiskt utomhus. Femtonåringen invigde vår nya grillring genom att elda upp vår gamla badrumsinredning.

Blev en rejäl brasa och en riktig mysstund.

Sötaste Svea var med hela kvällen – busig och kelig. Hon både jagade fjärilar, vaktade på fåglar och ville ha gos.

Så ljuvligt med dessa ljusa kvällar. Trots avsaknaden av sol är det ljust och fint. Dessa bilder är fotade vid 23-tiden. Bara brasan i motljus som luras lite…

Nu har morsdagen börjat. Vi har käkat både frukost och tårta. Och jag har fått presenter. Men det visar jag i söndagens blogginlägg.