Halvvägs mot helg

Varmt. Men grått. Tisdagen ägnades åt jobb, promenad och teckning.

Onsdagen typ samma. Fast då stack dessutom Femtonåringen och maken och pangade på skjutbana. Jag stannade hemma och städade, lyssnade ljudbok och ritade.

Det har i det närmaste torkat upp i skogen så jag kan nu tillbringa mina lunchraster där. Tyvärr använder jag stora delar av nätterna till att hosta så att ta en jogging efter elljusspåret känns inte aktuellt. Men snart så…

Däremot har jag suttit drygt två timmar med den här bilden:

Här ovan redo för färg.

Och nedan när jag påbörjat föreläggandet.

Lite pillergöra här innan jag är ”i mål” men under förutsättning att jag inte sabbar min Lady så älskar jag henne redan.

2 kommentarer

  1. Therese

    Wow, har katterna varit läckra så verkar detta bli dubbelt upp så läckert, gillas skarpt – du är duktig! Och ja, nu är helgen efterlängtad, tycker det varit och är en så intensiv tid så helgerna är efterlängtade oaser där man vill maxa och både göra massa roliga saker och återhämta/vila sig, i helgen blir det iaf inget födelsedagsfirande utan hoppas bli lite bortskämd då det är morsdag ;-D Ha en underbar helg! KRAM

  2. Pernilla

    Wow, så fint!
    Jag blir lika fascinerad varje år hur fort våren kommer till er. Ni har massor av snö, vi har ingen och tjupp bara, så är våren ikapp hos er.
    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑