Gråmåndag och spirande grönska

Eftersom jag idag haft en sån där extremvardag som bara innehållit jobb, läxor, veckohandling, tvätt, renbäddning av sängar, matlagning, städning… ja ni vet… (fast jag klämde faktiskt in en må-bra-stund också… en halvmils jogging)… så har jag ju inget att blogga om idag.

Men då kom jag på att jag fotade ju att det finns hopp om en vår även här uppe i Norrbotten. Så här ser det nämligen ut just nu invid husväggarna i Lilla Gula Huset. Weeee.. jag blev så glad när jag såg allt som orkat upp. Tänk vad fort det går, bara det sätter igång att bli varmt dygnet om. Hoppas nu vi får behålla dom varma nätterna – för jösses så mycket det gör för snösmältningen.

Nu mot den renbäddade sängen och deckaren Nattportiens Historia som jag läser just nu

(förresten lyssnade jag ut min ljudbok – I de lugnaste vatten –  idag när jag joggade… men jag har inte hunnit kolla upp hur länge det tog den här gången. Men jag måste i alla fall införskaffa en ny. Innan torsdag  – då jag har nästa inplanerade sväng)

4 kommentarer

 1. Camilla

  Åh, jag såg tussisar då jag cyklade i söndags. I dag hade vi riktig sommarvärme här (!), de ska tydligen bli uppåt 15 grader under eftermiddagen. Wow!
  I dag blir det utefika och utelunch i solen på jobbet. Mysigt!
  Ha en fin tisdag!

 2. Lillkakan

  Hallo!
  Vi är i storlien :0)
  Ser ut som när jagväl kommer igång med träningen kommer halsontet tillbax… Strålande sol dock :0)
  När var det dax att bege sig till sollefteå?

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Skönt när det börjar grönska, ska ut å kika om jag ser nått grönt i morgon. Måste inviga mina nya walkingskor i väntan på att jag ska bli fri från förkylningen å kan smyga igång joggsäsongen som dog av för mig i februari. KRAM! Ps glöm inte day 2 i utmaningen! Ds

 4. soffie

  ååå vad det spirar hos dej, å du hade ju massor att blogga om 😉
  härligt nu är äntligen våren här idag hade vi 13+ på dagen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑