Granen är här

julgransleverans

 

Idag kom den – julgranen. Och maken råkade kapa toppen på granen när han fotade… den är ungefär 30-40 cm till – OVANFÖR min hand. Gahhh.. vi kommer inte få in den i vardagsrummet. Hela trapphuset luktar gran… Mmmm..

Den får stå där tills i morgon eller på tisdag. Beror lite på vad vi hinner med på eftermiddagen i morgon… För om jag  har tur får jag min sänggavel i morgon – och då kommer granen få skjuta upp inflyttandet.

Idag var det skyltsöndag – eller julskyltning, vad man nu vill kalla det. Massor med folk på stan. Tomtar, hästar, fikaförsäljare… och bara 3-4 grader kallt så det var härligt ute.

Efter vi gjort promenaden runt samhället väntade – traditionsenligt – ärtsoppa med varm punch, hos svärmor.

NU är et officiellt jul, enligt mig!

 

4 kommentarer

 1. TantGlad

  Visst är det mysigt med jul och doften från granar…Mmmm.
  Ha det gott och en fin ny julig vecka.
  Hejssvejs!

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Wow, vilken gran! Här var belysningen trasig så vi fick aldrig fram granen i går, så vi får ta nya tag till helgen å investera i ny ljusslinga dessutom… Å även i morgon hoppas jag ta mig ut och springa, lär behöva jogga bort den träningsvärk jag säkert får efter dagens runda… var på tok för länge sedan jag sist sprang å det kändes kan jag lova!

 3. JUNITJEJ

  Härligt med en gran!

 4. Pernilla

  Så fint det blir. Jag kan nästan känna doften.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑