Grått

pippi

Idag lyser solen med sin frånvaro… tyvärr, för vi har  lite sommarfest tillsammans med en annan förskola på jobbet idag, så det hade inte skadat med sol. Men det regnar i alla fall inte. Och så länge solen kommer till midsommar så är det ok….

Nåt som däremot är helt OK är att jag – äntligen – kom mig ut på en jogging igen. Det är exakt två veckor sen sist. Jag har hostat så sjukt mycket så jag har helt enkelt inte kunnat. Hostan har suttit riktigt, riktigt djupt och addar man lite bihåleinflammation och nån dag feber på det så är det bara att stryka joggingen från agendan. Men NU. Idag. Så nöjd!

(fast maken tycker jag skulle avstått – han är orolig att jag drar på mig nåt nytt innan det är avresedags om 1½ vecka!!!)

Nu dusch. Och sen jobb!

1 kommentar

  1. Camilla

    Har du kollat mycoplasmaprov?

    Svar: mycoplasmaprov– vad är det??? Dom ville inte träffa mig på VC. Tyckte jag skulle hosta i två veckor till, när jag ringde i onsdags. men så -hips vips, natten mellan fredag och lördag så försvann den. Och så även den förlamande tröttheten som gjort att jag nästan somnat mitt på dagen ibland… Så skönt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑