Grått men varmt (som blev sol och ännu varmare)

image

Solen saknas men det är ändå många plusgrader. ..skönt. Och kikar man på himlen så KAN solen eventuellt komma fram senare. Bilden ovan är alltså inte från idag… men den visar likt väl stället jag befinner mig på största delen av min vakna tid: mitt jobb.

Ikväll måste jag packa inför huvudstadsbesöket. I morgon jobbar vi nämnligen till 16:30 och redan 17:30 hämtar pappa oss för färd mot Kallax (eller Luleå Airport som det numera heter)

Sen bör vi väl göra bort att betala räkningarna också. ..

I går bokade jag förresten flyg Luleå-Stockholm-Luleå när det bär av mot Kroatien. .. har avvaktat för att ev. få billigare biljetter men det verkar skita sig. Dom har istället gått upp 150:- (totalt) så det kändes läge att slänga in reservationen nu…

Joggingen i veckan hinns dessvärre inte med som jag önskar… jo idag kommer jag iväg,men måndag tog tandläkaren joggingtiden och igår knycktes den av handling och städning. Och i morgon far vi ju då…  men jag får väl se det som en liten vilovecka det här…

Tillägg: Nu, halv två, visar termometern hela 7 grader varmt trots avsaknaden av sol hittills idag. Men himlen har spruckit upp så NU FÅR JAG  SE solen på min joggingsväng  – om en liten stund.  (och graderna lär väl stiga en bit) Ska bara fixa mellanmål åt min busunge som kommer från skolan strax (och ja – jag har slutat för dagen nu)

3 kommentarer

 1. Petra

  Vilovecka är inte fel om det innebär roliga saker istället…
  Kanske inte tandis då 😉 😆

 2. Åsa

  Hoppas ni får det fint i huvudstaden!

  Här har varit sol i flera dagar nu, när jag har jobbat. I dag är jag ledig… och tja, solen lyser med sin frånvaro =/

 3. trollmor

  Så härligt med en tripp. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑