Grattis till min älskling

paketinnehåll

Det är visserligen imorgon han fyller, men eftersom bus är frisk så blir det ju jobb hela dagen. Och då är det mysigare att fira idag.

Tyvärr hade min present blivid restnoterad. Det ringde dom och meddelade på onsdag. Så det var liiiite sent att komma på nåt nytt. Alltså behöll jag min första tanke och fixade på annat sätt. Istället för att slå in den riktiga, nya kolsyrepistolen (som vi ska leka med i Lilla Gula Huset) tog jag en av bus knallpulverpuffror och slog in den, samt ett kort som talade om vad det egentligen skulle vara i paketet.

På kortet står det:

Försening ställde till besvär
Presenten är ej riktigt här
Men om tre veckor sådär
Kan du skjuta med den här.

Bus hade självklart paket till sin far även han. Två stycken. I ett hade han slagit in en tiokrona. Den tyckte han maken skulle köpa sig nåt fint för. Kanske skott till pistolen. Eller lördagsgodis.  I det andra paketet var det ett halsband som han gjort själv på förskolan. Och det var ovanligt genomarbetat.

paketinnehåll2

Senare idag blir det mera tårta!

(Om någon undrar hur man kan komma på iden att köpa en pistol i födelsedagspresent så kan jag tala om att både jag och maken har tränat och tävlat pistolskytte, på riktigt. Vi har ägt var sin kaliber 22 pistol (Benelli MP90) och dessutom var sin revolver Smith & Wesson magnum 357. Men när stämningen i klubben blev tråkigt sålde vi våra prylar och la av. Men vi tycker ju fortfarande att det är kul att skjuta. Och med såna här vapen kan man ju hålla på hemma på gården. Åtminstone när man har skog bakom knuten! Vilket vi får i Lilla Gula Huset!)

5 kommentarer

 1. Cia

  Undrar absolut inte hur man kan köpa en pistol i födelsedagspresent. Jag har sagt att jag skulle vilja prova just pistolskytte. Men det har aldrig blivit av. Bus halsband såf faktiskt väldigt arbetat ut. Maken har väl på sig det imorgon på jobbet?

  Alltid svårt att klura ut den optimala presenten. Jag tror jag har Ms julklapp färdigklurad så han har köpstopp så att han inte råkar shoppa den själv 😉

 2. Cinsaga

  Vem kan önska sig nåt finare än en tiokrona och ett fint halsband. Lysande presenter från Bus ( och från dig också) ! Har också tränat lite skytte i min ungdom förresten – och det är ju såååå kul.

 3. evans

  Vilken bra förseningsvers! Och grattis till mannen! Halsbandet blev ju jättefint 🙂

 4. Mums

  Vilka roliga presenter. Jag skulle också vilja fortsätta med mitt skytte. Men man drar sig liksom för att gå till en ny klubb när man är över 30 och säga att man bara vill hobbyskjuta. Fast jag höll ju på med gevär….

 5. candygirl

  Cia: Det är jättekul. Allra roligast är det med GROV kaliber. haha… första gången jag sköt 357a hade jag visst sett helt lyrisk ut… 😆
  Att du kommit på julklapp REDAN.. det var verkligen inte dålgit. Jag vet av EN julklapp. Så en bit på väg är jag!
  Cinsaga: Halsbandet får väl hänga med på jobbet imorgon antar jag… Och 10-kronan får han väl spara tills han hittar nåt han VERKLIGEN vill ha! 😉
  Evans: Han hade nog jobbat länge på halsbandet, tror jag!
  Mums: Ja, precis. lite därför vi slutade också .Det krävdes så mkt mer än bara åka dit och panga nån gång då och då! Synd.. dessutom började folk vakta på varandra och sånt.. trist.. vi köpte oss en GRYM hemmabioanläggning för pengarna då vi sålde. Haha.. och den använder vi varje kväll! Bra köp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑