Grävt i rabatten

liljekonvalj

Det här är nåt för dig Cia.. du som älskar Liljekonvaljer.

Jag såg på nyhetsmorgon i lördags att dom planterade just Liljekonvaljer och eftersom vi ännu inte fått vinter här uppe vid norrbottenskusten skyndade jag mig ut  till rabatten i Lilla Gula Huset (eftersom det var där vi var) och grävde upp 5 små lökar. Och så gick jag ned i skogen och tog lite mossa också…

Alltså – hur sjukt är inte det: Gräva i rabatten den 28 november i norrbotten???? Det ska ju typ vara snö och djup tjäle vid det här laget.

Nu hoppas jag i alla fall att dom ”vaknar till liv” inne på fönsterbrädan. Skulle vara häftigt med lillisar till jul

1 kommentar

  1. Cia

    ARggghhhhh Du fattar inte hur avis jag är nu… Vet du att lillisar som väcks till jul nyår brukar kallas för iskonvaljer?

    Usch dig som gör mig så avis!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑