Grillad Oxfile och powermetal-vin

oxfile

 

I går var en grå dag – men då hann jag ju med att fixa studentbilderna jag åtagit mig att göra. Och grilla kunde vi göra ändå…

Vi smällde i oss helgrillad oxfile med chilibearnais, grillad salsiccia, grillad bakpotatis, marinerad paprika och svamp samt baconinlindad grillad sparris.

Mums…

Och till det korkade vi ett vin vi beställt hem för flera månader sedan: Hammerfall Crimson XII

hammerfallvin

 

HammerFall Crimson XII är en Barbera d’Asti D.O.C.G. från Cantina Sant’Evasio, Piemonte i Italien. Vinet är gjort på 100 % Barbera

Det smakade mycket bra, och jag är glad vi beställde två flaskor – så kan vi spara på den andra ett tag till. Vet nämligen  inte om det går att få tag på längre…

Idag är det bättre väder. Inte strålande sol – men växlande. Och tempen orkade upp till 13 plus. Så vi behövde inte frysa… 🙂

Nu dags att åka hem mot Kalix.

 

4 kommentarer

  1. Maria Eliasson

    Men dra åt skogen vad gott det såg ut !!! 😉 *vill haaaaaa*

  2. Pernilla

    Jisses så gott det låter! Och vinet, Mmm!
    Vilka fina studentkort du gjort. Känner ingen student i år heller så det blir inga beställningar från mej.
    /P

  3. Therese - Sockenvägens Söta

    Det såg ju inte dumt ut, min mage kurrar direkt, trots att det är en stund till lunch… Hoppas du fått en bra start på veckan! KRAM

  4. Camilla

    Cool flaska och som vanligt äter ni ju supergott jämt. Mums!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑