Grillar och chillar

Här blir det grill även idag. Maken står precis och styckar en kyckling som ska gnidas in med en kryddblandning med röksmak…Och jag funderar på vad vi ska fixa för tillbehör… Bönsallad? Tomat och löksallad? Vitlöksbaguetter?

Hmmm..

Men innan jag tar itu med tillbehören ska jag bädda sängarna. Alla sängkläder ligger på balkongen och där vill vi ju sitta och äta senare. Bäst att fixa in dom. Och så måååste jag ta mig en dusch. Blev så svettig när vi tog en eftermiddagspromenad i solen så det känns ofräscht att käka en god middag utan att byta kläder.

Så nu vet ni vad jag sysslar med, dagen efter midsommarafton.

3 kommentarer

 1. Åsa.S

  Vad gott det lät!
  Vi åt alldeles för tidigt i dag, så nu är ju jag hungrig igen!!

 2. evans

  Har ni haft det soligt och varmt idag? Här var det det i morse, men sen ballade vädret ur totalt 😥

  Vad gott med grillat! Vi har inte grillat än. Skäms på oss!

 3. Cia

  Vi körde Singstar hela dagen efter midsommar. Jag lurade M att shoppa det. Han har stretat emot i det längsta då ingen av oss kan sjunga, sen sjöng vi från mitt på dagen till mitt i natten 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑