Grillat

Mums vad smarrigt vi åt i går. Kryddiga lammfärsspett med honunsyoghurt.

Grunden är från Ica:s Billiga veck- recept men som vi gjorde om lite. Istället för nötfärs så tog vi lamm. Och så kryddade lite mer grekiskt; med rosmarin, spiskummin, vitlök, kanel, en pepparblandning (Chicken and Steak) och så salt förståss…. Och istället för att steka spetten i ugnen drog vi igång Webergrillen och kolgrillade dom. Honungsyogurt och klyftpotatis till.

Idag blir det också grill. Karrekottisar. Och jag undrar om det inte blir grillad korv till lunch!

6 kommentarer

 1. Junitjej

  Detser riktigt gott ut!!

 2. Hanna

  Ser jättegott ut!

 3. Hanna

  Hedvig tror jag min bokälskande kompis, som just blivit klassföreståndare (heter det så nu för tiden?) för en trea har planerat att läsa för sin klass. Känner dock inte till Hedvig själv. Jag gissar att det finns mycket böcker att upptäcka, för alla möjliga åldrar. Det gäller bara att hitta dem som passar just när de passar. =) Märker ju själv med Tesla hur ofta hennes boksmak ändras. Mulle Meck-böckerna som hon älskade för ett halvår sen fnyser hon mest åt nu, medan Totte och Emma är intressanta. Nästa gång jag är på biblioteket ska jag kolla om Alfons kan passa… Böcker med fyra-sex rader text per sida brukar vara lagom. =) Förut var två rader lagom.

  Men tråkigt att Folk och rövare inte gick hem! Jag minns att jag älskade den (dock var jag inte särskilt förtjust i Klas Klättermus, utan gillade mest sångerna i den).

 4. Cia

  Mmmmm vardagslyx! 😉 Som alltid hos er.

 5. annas Perssonliga

  Mmmm, så gott!! Jag hade hellre ätit er mat än vår hämtpizza. Liiite långt att åka bara….. 😆

 6. Camilla

  Åh, lamm! Så himla gott. Riktigt god restaurangmat såg det ut som ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑