Grillbuffé  och Halloween

Så glad för varje dag vi får se solen den här tiden på året.

Bilden ovan från min lunchpromenad i skogen.

Hemma vid halv fyra och det första vi gjorde var att ställa allt i ordning för Femtonåringen som skulle på älgjakt lördagmorgon. 

Sen blev det middag ute. Femtonåringen åt pizza med kompisar från Töre och vi åt grillbuffé  som lärarförbundet bjöd på. Uppslutningen var väldigt stor och maten super.

Efter middagen mötte vi upp Femtonåringen och kompisar för att ställa oss i kö till nya Halloweeenfilmen med start klockan 22.00

Fullsatt bio.Och jag och maken var nog helt klart äldst. Filmen blev duktigt försenad då det tog tid att få alla på plats. 

Men en halvtimme efter utsatt tid släcktes det i salongen… Och Michael Myers kom smygande runt stolsraderna. Vilken kul idé.

Filmen var dessutom toppen. Riktigt lyckad. Att den sen är en fortsättning på första filmen (Och alla andra uppföljare är bortglömda) gjorde faktiskt inget.

Sent hemma. Sent i säng. 

Efter en toppenfredag.

1 kommentar

  1. Therese

    Åhhh den vill ju jag med se! Å jag litar på dig, så den verkar ju vara värd att se 😀 Hoppas ni har haft en toppen helg, här är det skitväder i dag, vilket jag tar som ursäkt att vara hemma och inne och dona, ska plocka ihop akvarie och fiskar och ge till lillkusinen då barnens intresse svalnat (och jag reagerar på möglet som blir om man inte rengör som en tok…). KRAMAR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑