Grillpremiär

grill

Jag älskar att det är varmt! Jag älskar att det är grillsäsong igen. Jag älskar att vara ledig med de mina. Jag älskar att fota  – andra! Men det händer att jag fastnar på bild.

grill2

Men såhär såg det väl ut, mer seriöst – ungefär. Varmt och soligt fast klockan var sju. Gott i glasen (Wirre åt oss, festis åt bus) och kyckling på grillen. Och sen bönsallad, rosévin och gott bröd till maten.

Perfekt!

5 kommentarer

 1. Karin/Theasrum

  Haha, härliga kort!

  Ja visst är det bästa säsongen nu. Sol, grill, vin, umgås m m =)

 2. MissyElliot

  Ser så härligt ut! Det är nästan så att jag får lite sommarkänslor här nere i Småland också….
  🙂
  Hoppas att ni hade det trevligt…
  kramiz

 3. Sanna

  Fullkomligt älskar att äta utomhus och att sitta ute i värmen. Det blir så långa dagar också och man får mera energi.

  Jo, visst flyttar jag hem på något vis men ändå samtidigt så är det helt nytt samhälle. Jag känner inte någon under 30 år och det har flyttat ut många medan många nya har flyttat dit. Jag känner inte en människa om jag går på Folkets hus eller handlar på ICA där – förutom min släkt då.

  Sedan var skolorna under all kritik då jag gick i skolan men det är helt annorlunda nu efter vad jag har hört. Idag bryr man sig mera om eleverna och Folkets hus har även de en väldigt trygghets bas för ungdomarna.

  Men gatorna är bekanta….många minnen…det känns tryggt på något vis när man återvänder till rötterna. Jag är så lycklig att jag tagit detta beslutet för mina barns skull. Dom kommer att få en superbra barndom med nära till sin mormor, alla kusiner och alla mostrar och morbröder så nära inpå. Vi ska även skaffa en kattunge ;0) – tror jag är mer barnsligt upplagd för det än min dotter.
  Ha det så gott, nu ska vi käka frukost.
  Kram!

 4. Camilla

  Grattis till ”Grillpremiären”
  Visst är det härligt att grilla, umgås bara ha det gott!
  Ha en fortsatt härlig helg 🙂

 5. Cia

  Det är något jag verkligen saknar, att kunna grilla. För när jag bodde i hus med min man grillade vi som galningar hela sommarhalvåret.

  Oj vad miumsigt det skulle vara… drömmer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑