”Grylligt”

Hmmm..  blöta kläder blir det den här årstiden. Väldigt blöta… Och massor med sand inomhus. Inte utan att man tycker det är skönt att busungen hemma snart fyller sju år. För riktigt lika ”gryllig” som mina småttingar på jobbet är han inte längre. 🙂

(Fast i ärlighetens namn vill jag inte byta jobb. Denna underbara tid har jag ju faktiskt förmånen att få vara utomhus. Tänk alla som sitter inomhus när det äntligen blivit vackert väder??!! Strunt samma om det är kladdiga kläder och massor med blöta galonisar och sandiga skor och handskar. Det är ju bara att hänga på tork!)

5 kommentarer

 1. Sofie

  Ja, vi gillade det verkligen. Daniel har letat ett drygt år för att hitta nåt som uppfyller alla krav och passar oss… vi får kika vidare.

 2. Åsa

  Nope… jag vill inte byta! ;P

 3. Cia

  Jo fast jag och barn inte alls är en superbra kombination så skulle jag nästan byta med dig. Jag kunde sitta i sandlådan och käka sandkakor.

  Resebloggare: På avdelningen vem jag ville ta med mig så skrev jag min Sambo och min bloggis Linda med familj… Så det så… Gissa vart jag ville åka!

 4. Hanna

  Jag byter gärna. =) Så länge sand håller sig på jobbet och inte följer med strumporna hem.

 5. Bia

  Det där känner jag igen… 🙂 Mycket kladd är det att jobba på förskola, tycker lågstadiefröken Bia. Sand och lera och kiss och bajs… Matkladd är det bästa jag har på tröjärmarna när jag kommer hem. I värsta fall är det mat som gått genom hela systemet, så att säga… Hoppas våren springer snabbt upp till dig och Norrbotten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑