Gula Huset från ovan

lilla-gula-från-ovan

Vår granne bygger en allt högre snöhög med traktorn på vår gård – och den måste man ju klättra i. Och passa på att se hur Gula Huset ser ut lite från ovan.

Ska jag få till en bild ur samma vinkel sommartid måste jag nog hyra en kranbil eller nåt. För när jag fotade det här var jag ganska högt upp.

lila-gula-från-ovan2

Nu håller vi tummarna för kanonväder i helgen. Vill gärna testa skidorna på isen…

 

5 kommentarer

 1. Therese

  Kul att få se gula uppifrån! Här vräker snön ner så jag fick en grå och snöig promenad på lunchen, skippar jogg då jag känner mig både trött å frusen. Hade också hoppas på lite sol i helgen så man kunde skida lite, men verkar ska fortsätta snöa och vara grått 🙁 Ska som det verkar upp med min mor för op i Sunderbyn om någon vecka – har du tips på några bra sportaffärer eller restaurang, måste ju nyttja dem med lokalkännedom tänker jag ;-D KRAm och ha en fin helg!

 2. JUNITJEJ

  Så fint hus!

 3. Pernilla

  Wow vilken hög. Håller tummarna för att du kan få fram skidorna i helgen när blir det kanske att titta på Wasaloppet. Närmare än så kommer vi inte snö.
  /P

 4. Åsa L

  Det är lite kul att få foton på ens hem i andra vinklar än de vanliga. Man ser huset ur ett annat perspektiv bokstavligen 🙂

 5. Camilla

  Galet mycket snö!!! Skidor på isen en solig dag är ju bland det bästa man kan tänka sig, hoppas att ni får njuta av det några gånger till innan isen och snön smälter. Här kom det några cm snöblandat regn i dag, men jag vill mest ha sopade gator och cykel nu, nu är jag nöjd med vinter för den här gången.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑