Haha.. nostalgi.. gammal hemmasnickrad hemsida med 300 filmrecensioner – välkommen till FILMRULLEN

Ovanstående ”logo” har jag gjort – för drygt tio år sen. Den tillhörde min och makens filmrecensionssida – en helt privat och hemma knackad sida där vi recenserade film – bara för skoj skull. Mest skräck och action.

Av en slump hittade maken igen denna idag: http://home6.swipnet.se/~w-61619/filmrullen.html. Vår gamla FILMRULLEN (däremot är det ingen ide att prova ”uppdatera ditt bokmärke” – för den adressen funkar inte längre)

Trodde verkligen inte den sidan fanns kvar längre. Vi har inget konto hos den leverantören mera och därmed trodde jag allt var borta. Gone liksom.

Nu kunde vi istället sitta och gå genom våra nästan 300 filmrecensioner vi skrivit – dom finns att läsa om man klickar in under respektive bokstav (A-E, F-J osv..)  i översta framen (som i nuvarande webläsare hamnat lite snett. Åtminstone för mig…) Där finns (fåniga) FAQ svar och en bild och presentation av oss. Dock funkar – såklart – inte kontaktadressen längre… haha..

Någon som blev nyfiken: Klicka in och läs – senast uppdaterad 24 februari 2002

 

3 kommentarer

 1. Åsa

  UNDERBART!!!

 2. Malin

  Helt underbar. Maken tyckte den var fin. 😉

 3. Cia

  Kul 🙂
  Fast jag tycker det är roligare att vi bokat flyg till Luleå den 17e och hyrbil därifrån. Vi landar som sagt 9:10 Sen ska vi ju drälla runt och hitta bil mm. Så det blir nog lagom.

  Vi åker hem den 19e klockan 15:10 men ska lämna bilen redan vid 10:00 Så ni får en lugn Söndag 🙂

  Se nu till att alla mygg är bortjagade, även om ni säger att ni inte har några 🙂

  Svar… det ser vi VERKLIGEN fram emot.. men vi motsäger oss lite det där med hyrbil.. jag mailar dig eller ringer.. det där funkar ju dåligt….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑