Handlat lite inneprylar

innerum

Är precis hemkommen från ett homeparty för prylar från http://www.innerum.se.

Jag handlade ljusen ovan. Stoooora metallikfärgade ljus. Dom stora är nog nästan 20 cm höga med rejäl diameter. Jag köpte till vårt svartvita vardagsrum så det blev naturligtvis dom färgerna. Och till det tre vita porslinshjärtan. Ljusbrickan jag ville ha dom på hade inte kommit, så jag hoppas hon får in ett fint svart som passar till i början av oktober. Annars får jag gå leta upp nåt lämpligt på stan. Glasunderlägg blev det också. Självklart svarta och vita. I silikon. Och även glasmärken i samma material. Perfekt för mig som jämt är och nallar i andras glas eftersom jag har dille på att glömma vart jag ställt mitt eget!

Senast måndag skulle vi få våra saker. Passar bra. Jag som precis höstfixat till här hemma!

Bilderna har jag helt fräckt knyckt från innerum.se, så jag får hoppas det är ok! 🙂

4 kommentarer

 1. Åsa.S

  Fina grejer!=)
  Så kul att köpa lite nytt till hösten

 2. trollmor

  Mums vilka mysiga prylar. Förstår att köplusten kom fram.
  Ser att ni höstmysat i hela lägenheten ,fint det blev.
  Hann med köket i söndags. Hade en vettig planering för söndagen men den sprack ganska fort som vanligt.
  kram ewa

 3. Ulrika

  Som du märkt så är jag lite borta från bloggvärlden nu. Tyvärr tog det för mycket av min tid när jag jobbade och jag är ju inte värdsbäst på att sätta punkt. Nu är jag hemma om dagarna (tillfälligt) och funderar på att återuppta bloggandet men jag har inte bestämt mig än.
  Du har möjligtvis inte Facebook? Jag hålls där när jag inte bloggar och tiden finns.

  fint du har ordnat omkring dig. Gillar din header 🙂 har lite att ta igen på din blogg så får ägna en stund i veckan och se vad du pysslat med den senaste tiden.

  Kram kram

 4. Anneli Granström

  Hej Linda!
  Vad roligt att du skrivit om innerum.se 🙂
  Självklart får du låna bilder från våran sida! Jag hade jättetrevligt ikväll och är glad för en lyckade visning, allt Tack till dig!
  Komihåg mitt erbjudande, bara att meddela mig så fixar vi nått bra.

  Kram Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑