Happis

Det är någon som fyller år om en vecka. Och denna någon har en ärvd telefon i kanonskick – till det yttre. Inte en repa. Inte en skråma. Ungen kör med min gamla S2:a som jag köpte svindyr för 5 år sen. Efter mig fick maken den (då jag köpte S3:an) och sen ungen (när jag köpte s4+:an – då tog maken 3:an).(Däremot ärvde ingen av de mina 4:an när jag köpte S6:an – den sålde jag). Dock är batteritiden på S2:an ett minne blott. Tillika hastighet och ork för att uppdatera appar .. och inte att förglömma: inkompatibel med Pokemon Go.

Luren födelsedagsbarnets föräldrar ämnade köpa till bemärkelsedagen går ej att uppbringa. Någonstans. Dock dök en annan lur upp igår – i Elgigantens blad. Dessvärre icke tillgänglig via webben. Säljs bara i butik. Trött jag blev!!!!

Alltså blev det en Collect at Store idag.

Bokning och sen hips vips mot Happis – direkt efter jobbet. 45 minuter senare hade jag presenten i min hand (medan ungen blundade. Han vill inte se nyförvärvet förrän rätt dag… och då förhoppningsvis körklar). Däremot åkte vi inte direkt hem.

Först Candyworld. Och sen Kampradplace. Och mellis:

Därefter tog vi Ikea i höghastighetstempo.  En timme efter start stod vi i kassankön.

Mest doftljus. Men även en hylla. En sån här:

Inga hjul dock. Och med vita tyglådor.

Problem tillkom tyvärr när hyllan skulle in i bilen. Sätena jävlades. Så här skrev jag åt maken på Hangouts:

Och i helvete jag får vickat sätena..men på nåt sätt är den i. Du måste hjälpa sen med att sätta fast baksätet. Du vet… som förra gången…

Hyllan fick plats. Men jag körde hem med lösa baksäten.  Gahhhh!!! Vilket nu är åtgärdat – och hyllan väntar på leveras till Lilla Gula Huset.

Köksfönstret  jag tänkte putsa idag får jag ta en annan dag. Joggingrundan jag planerat likaså (och tröstar mig med att mina inflammerade hälsenor säkert bara blev glada att slippa idag).

 

1 kommentar

  1. Pernilla

    Den hyllan är snygg. Jag gillar alla Ikeas kubformade hyllor. Men jag har inte en enda själv.
    /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑