Här är vi

Jag, maken och bus. Dock var tiger på språng så han blev inte med på årets midsommarbild.

Vi hade helt klart växlande väder. När jag plockade blommorna till kransarna var det supersvettigt. Kvavt och åskvarning. Första kransen satt jag i förd bara trosor och bh när jag band. Sen kom regnet. En riktig störtskur. Och sen lite dugg ett par timmar. Andra kransen satt jag i förd regnjacka och med paraply över huvudet när jag gjorde.

Sen kom solen igen.

Så midsommarskålen kunde intas på altanen. Och alla midsommarbilder kunde fotas i sol.


När det sen – sent, som vanligt – blev dags för middag valde vi ändå att sitta inomhus. Trots kvällssolen. (Fast bus var ute mest hela kvällen. Efter halv elva gick jag och hämtade hem honom från grannen!)

I dag blir det överblivna rester till middag. För vi hade mat så det skulle räckt till många fler. Men det gör ju inget. Vi kan gotta oss även ikväll.

3 kommentarer

 1. ☆ Cia

  Jodå lika snygga i år.

  Jamen visst är vi!!!

 2. Camilla

  Håller med Cia. 🙂 Har du löshår i? Fint. 🙂

  Ja det har jag… Många delar med clips. Ursmidigt. Men sliter ack på håret så inget man ska använda varje dag. Tro mig – jag har provat. En hel sommar. Sen fick jag klippa bort mitt egna hår – det som var kvar!

 3. kraaam/Åsa

  Vilka härliga midsommarbilder – Bus är så söt med slips.
  Tårtan hade jag gärna varit med och kalasat på 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑