Här var det (andra?) bullar…

Jag och bus har varit duktiga…

Det här hör verkligen INTE till vardagssysslorna. Men ibland så…

Goda blev dom. Och det tror jag det. Det gick åt nästan 400g smör till en bulldeg gjord på en halvliter mjölk , om man räknar med all den goda fyllningen också… inga smalbullar. Men – som sagt – goda.

3 kommentarer

  1. Cia

    Hmmmvem bakar smalbullar? DÅ kan det ju vara … Bullar bakar man för att det ska vara gott… Då finns inga kompromisser. För vem vill baka trista bullar?

  2. Åsa

    Mmmmmmm…. jag kan nästan känna doften!

  3. Camilla

    Mmm, jag känner också doften av nybakade bullar. Tror att jag fick lite bullbakningsinspiration faktiskt, men i dag blir det Stockholmstripp… Till helgen kanske. Extra kul med snygga formar också ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑